Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság esetén lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság esetén lehet olyan szerződést irni ahol megegyeznek a felek, hogy mindkettejük válás esetén a saját 100%-os tulajdonát megtarthatja?

Figyelt kérdés
Nem készülök házasodni, csak kiváncsi vagyok hogy ez hogy müködik pontosan? Mert annyi olyan sztorit hallottam hogy a nő kisemmizte a csávót stb... nem létezik olyan szerződés, ahol kijelented hogy a nem közösesen megszerzett vagyont nem vagy köteles elfelezni vele/odaadni neki?

2023. júl. 24. 00:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
30%

Házassági szerződéssel házasodni, oké.

Utána külön kasszán lenni, oké.

Csak valaki mondja el már hogy így minek az a hülye papír. Vagyonközösséget jelent egészség betegség szegénység gazdagság. Ez a házasság. Most akkor holnapután nyerek a lottón 100 milliót és közlöm a férjemmel hogy azt én nyertem, az enyém? Hát törvényileg sem! Ne házasodjatok így!

2023. júl. 24. 01:58
 12/71 anonim ***** válasza:
88%

Menjetek nyaralni is külön mert neked van pénzed mondjuk Kanári-szigetekre, neki meg csak Egerszalókra.

Hát az agyam eldobom.

Nem kell az a papír ne házasodj így.

2023. júl. 24. 02:01
 13/71 anonim ***** válasza:
28%

Hogy kórházban bejöhessen hozzám? Mert szeretnénk férj és feleség lenni?

Nekem nagyon gyerekes ez a pénzmegosztás. Mi köze a vagyonközösségnek a szerelemhez? Az egyik egy érzés, a másik egy megoldandó probléma.

Én amúgy simán nekiadnám a felét most is, nem kell, hogy erre egy papír kötelezzen.

2023. júl. 24. 02:02
 14/71 anonim ***** válasza:
73%
Egyformán van kb pénzünk.
2023. júl. 24. 02:03
 15/71 anonim ***** válasza:
51%
Számoldj fel akkor mindent amit nyújtasz neki. Ő meg mondjuk megjavítja a kilincset , leviszi a szemetet x összegért cserébe. Mondjuk egy mosogatás amiben az ő poharai is benne vannak 3000ft, nem tudjátok a rezsit felezni, mert majd akkor jössz azzal hogy ki használt több vizet meg kire kellett jobban fűteni. Ez nem vagyonközösség nem házasság hanem haveri együttlakás.
2023. júl. 24. 02:05
 16/71 anonim ***** válasza:
0%
De ezeket miért kéne csinálni?
2023. júl. 24. 02:08
 17/71 anonim ***** válasza:
73%
Csak megszületik egy gyerek és ki mennyit költ rá ez már vita tárgya. Miből veszel neki pelenkát, ruhákat, te egyedül, vagy néha tőle kérsz pénzt?
2023. júl. 24. 02:08
 18/71 anonim ***** válasza:
21%

"nem tudjátok a rezsit felezni, mert majd akkor jössz azzal hogy ki használt több vizet"

De tudjuk. Ezt a fillérbaszást te költötted hozzá.

2023. júl. 24. 02:09
 19/71 anonim ***** válasza:
89%
Ide nem fog gyerek születni.
2023. júl. 24. 02:09
 20/71 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell csinálnia, ő írta h külön pénzen is lennének, márpedig minden gazdálkodik a sajátjából, ez ilyen . Hogy mentek nyaralni?
2023. júl. 24. 02:10
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!