Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem bevallotta, hogy 8 év után csak sajnálatból van velem, már nem szeret, akkor váljunk el?
Nagyon sokat betegeskedem sajnos az elmúlt 4 évben, így terhére voltam, ő menne utazgatna, világot látna, barátokkal lenne. Felmerült részéről, hogy így elválna tőlem, de sajnál egyedül hagyni, sajnos mindenkim meghalt, vagy a barátok eltűntek amikor a kórházak kezdődtek. Érdemes még nekem küzdeni?
39 éves nő, 38 éves férfi, 8 éves házasság
Ezt így nehéz megmondani, mert a betegeskedés sok mindent takarhat.
De az általad megadott felületes információk alapján, én küzdenék, mert rá vagyok utalva a páromra.
Szóval amennyire lehetséges, próbálj kompromisszumot kötni vele. pl.: minden héten 1 napot mehet a barátaihoz stb.
És próbálj te is szórakoztató lenni számára és minél kevésbé teher.
Szerintem az neked sem jó, ha valakit a sajnálat köt melléd...
Kérdés hogy meg tudjátok-e újítani a kapcsolatot, hogy innentől a szórakozás, utazás, öröm, boldogság stb. legyen a központban. Ha nem, akkor szerintem is jobb a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!