Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak sajnálatból vagyok vele lassan, hogy vessek ennek véget?
benne vagyok egy tobb mint fel eves kapcsolatban. A szakitasnak sok oka volt, korlatozas, az munka idomet! be akarta osztani. he akart zarni. Tudattam vele hogy ezek miatt szakitok vele, es azota irogat par napja hogy eskuszi hogy megvaltozik, nem korlatoz be tobbet stb.
De idokozben ra is jöttem hogy nekem nem valo nagyon jelenleg kapcsolat mert egyszerűen nem igenylem. Iskolaba járok, dolgozok ezutan, mellette ami maraf szabadidőm nem egy férfival akarom eltolteni, hanem bulizni akarok, szorakozni, baratokkal lenni de ezt kapcsolat mellett ugye nem tehetem meg.
Tulajdonképpen mar fixen tudom hogy mit akarok, szingli lenni, es habzsolni a fiatal éveimet mert nem térülnek vissza. Illetve egyedul is nagyon szeretek lenni, nem kell feltetlen haverokkal lennem mert egyedul is izgalmas programokat tudok csinalni.
Jelenleg abban a fazisban vagyok baratommal hogy akkor probaljuk meg igy hogy szabad lehetek mellette is. De nekem ez sem jo mar, en teljesen figgetlen, szingli akarok lenni. Viszont rengetegszer leirja hogy nagyon szeret, nagyon nem akar elvesziteni, elete szerelme vagyok, es ilyeneket ir, ezáltal meg nagyon megsajnalom es megvisszairok neki es mondtam hogy oke akkor probaljuk meg. De mar tudom hogy ennek rövid idon belul vege lesz es mrgunom
Viszont nagyon sajnalom szegenyt, hogyan vessek ennek veget teljesen ugy, hogy ne torjem ossze a szivet?
(egyebkent nem csak a korlatozasaval van a problema mert igy hogy szakitas hatasara lazit a dolgon es nem korlatoz be tokre csinalhato lenne, de itt arrol is van nagyban szo,hogy egyszerűen csak független, szabad akarok lenni férfi nelkul teljesen)
Mit tanácsoltok, ti mit tennétek?
Gyorsan zárd le, az a legjobb. Mindenhogy szar, de ha húzod-halasztod, csak kínlódtok mind a ketten és ugyan az a vége.
Egyébként gondolj arra, hogy ez a behízelgés amit most előad, amúgy is csak ideiglenes lenne és előbb-utóbb ugyan úgy korlátozni akar majd. Ez mindig így van, nem szabad bedőlni az ilyen színjátéknak.
"független, szabad akarok lenni férfi nelkul teljesen"
Ezt mondd meg neki, így.
Miért sajnálod? Ha őneki így is megy meg úgy is megy, "probaljuk meg igy hogy szabad lehetek mellette is", majd megoldja.
Én 11 év után vagyok ebben a helyzetben.
Fél év után mit sajnálsz ennyire rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!