Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valóban sajnálatból beszélget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban sajnálatból beszélget velem, úgy hogy 3 hónapja barátnője van?

Figyelt kérdés
Exem állítása szerint sajnalatbol beszél velem(2 év együttlét után), de úgy h azért nagyrészt o is ír nekem, meg feltekenykedik (3 hónapja új baratnoje van) és közölte h jobban erdekli h mivan az új csajjal mint velem, de azért állandóan belemköt minden miatt, meg erdeklodik kivel vagyok, én sajnos hazudtam neki 1x és azon nem tud túllépni(nagyon megbántam), illetve 2 napja azt irta h nagy nehezen de bízik bennem(meg valami tiszta lapról beszélt) aztán ma a semmibol megint belemkotott és veszekedtunk és azt irta h mar nem nagyon akar semmit, meg ilyenek. Valóban csak sajnalatbol beszelgethet velem?
2021. márc. 4. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előzd meg a bajt és tiltsd le a fenébe. Minek beszélgetsz egy olyan emberrel, akivel veszekedtek? Tedd fel magadnak a kérdést...
2021. márc. 4. 12:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Valaki más vélemény?
2021. márc. 4. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy pasi nem ír sajnálatból. Ők egyszerűek. Ha valaki nem érdekli őket azzal nem foglalkoznak. Viszont adom az előttem szóló véleményét és tiltsd le. Ha feléd kacsintgat miközben nője van az elmond róla pár dolgot.. Találsz normálisabbat is
2021. márc. 4. 22:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak azért irta h sajnalatbol beszél velem h visszavagjon? És közben meg majd megveszik a figyelmem miatt lehet ?
2021. márc. 4. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem. Valószínűleg játszadozik veled, érzelmileg kihasznál, esetleg talonban tartogat. De rohadtul nem veszik meg érted. Nem beszélünk/viselkedünk így azzal, akit szeretünk. Csak egy eszközt lát benned, aki kénye kedve szerint ugrál, akit birtokol még úgy is, hogy közben mást dug.

Főnyeremény, tartsd meg, főleg, ha szeretsz megalázott lelkisérült lenni, aki a legszebb éveit pazarolja el valakire, akit az első alkalommal tiltania és ignorálnia kellett volna.

2021. márc. 5. 08:08
 6/7 A kérdező kommentje:
De egyébként nagyon megbántottam őt. Azt hazudtam h megcsaltam pedig nem is, és pont egy olyan személlyel akit nagyon utal. Megbántam. De én is nagyon durván bántam vele és gonoszan pedig szerettem és a figyelmére vágytam. Biztos forrásból tusom hogy mindennap nézi a személyes blogom ahol a gondolataim vannak. Meg úgyis h elég ritkán posztolok. Hozzátenném h első kapcsolata voltam és mindenben az első voltam neki. És feltekenykedik ea erdekli merre megyek. Én is iylen votlam vele és szerettem.
2021. márc. 5. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Valaki válasz?
2021. márc. 8. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!