Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sajnálatból maradjak olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatból maradjak olyannal aki kihasznált és megcsalt? 20/l

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem? Biztos hosszú lesz. Már 3 éve vagyok együtt a barátommal, nekem sokkal többnek tűnik mert olyan mintha mindig is vele lettem volna. Nekem ő az első pasi az életembe ő az első komoly barátom is. Eleinte nagyon szuper volt mert én még sosem tudtam úgy megnyílni senki előtt, jó volt tartozni valakihez és végre nem egyedül lenni. Egyébként sosem voltam szerelmes belé, de NAGYON NAGYON szerettem az első 1,5 év nagyon jó volt vele.

Sokan mondták meg mondják is - régebben nagyon zavart, de mostmár kezdek egyet érteni vele - hogy miért vagyok én egy ilyen 10/10-es "értelmes" lány egy ilyen pasival amikor 1000x jobbat kaphatnék? Ő külsőre hát nem egy szívtipró, vagyis rajtam kívül nem sok lánynak tetszene lehet de én viszont nagyon oda voltam érte bár ugye a szerelem "hiánya" miatt ez sem volt az igazi. Ezt úgy értem, hogy nekem ő az első az életembe minden téren és a szex valahogy sosem működött olyan jól részemről, csak úgy tudtam elmenni mindig ha közben magammal játszok vagy fantáziálok közben. Ez eleinte működött de sajnos már belefásultam, egyáltalán nem is kívánom persze ő sem nagyon engem :(

Mint írtam eleinte minden rendben volt, aztán előbújtak az ő rossz tulajdonságai is, hogy nem igazán számíthatok rá, nem olyan érzelmi szinten van mint én, sosem értette meg, hogy engem milyen könnyű megbántani mert én nagyon érzékeny vagyok. Ezenkívül akkor kezdődött ez az egész amikor ő egyszer megcsalt engem, illetve utólag kiderült, hogy összesen 3x úgy érzem azóta rendült meg bennem ez a kezdeti boldogság és már sosem jött vissza :( Azóta csak vegetálok, úgy érzem talán mégsem vele kellene lennem. Mostanában nagyon sokat veszekszünk, szerintem utál engem és nem becsül meg. Régen mindent megtettem neki, mostanában már önző vagyok és ezt is mindig a fejemhez vágja de elfelejti, hogy én mennyi mindent tettem érte régebben is vagy fél évig nálunk lakott családi gondok miatt, akkor is én vettem neki mindent a saját pénzemből mert neki semmije sem volt. Eleinte NAGYON jól esett, hogy segíthetek neki bármiben de mára ez már elvárássá vált, már egy éve megint nincs munkája és nem is tanul :( Tőlem követel dolgokat pedig én is csak abból élek amit a szüleimtől kapok meg amit dolgozok egyetem mellett.

És még sorolhatnék rengeteg dolgot, csalódást, fájdalmat amit okozott nekem, hogy durva velem és csak egy lyuknak használ és már én is úgy érzem, hogy szakítanom kellene, hogy nekem járna még valami jobb ennél, szerelmet akarok és igazi boldogságot. Mert úgy érzem elpazarlom a legszebb éveimet. Nem akarok fűvel-fával kikezdeni nekem csak egy normális fiú kéne aki viszont szeret. Mert ő hiába mondja, érzem hogy nem szeret... Sőt néha kifejezetten építi le az önbizalmamat, hogy én senkinek sem fogok kelleni ha elhagyom. Pedig tényleg nagyon sok fiút utasítottam már vissza az évek alatt, és sokan mondták már azt is ,hogy én vagyok az egyik legszebb lány akit ismernek és ezek olyan jól esnek, csak például azt nem értem, hogy ha így van akkor a barátom miért csalt meg annyiszor? Az is rosszul esik, hogy már nem is megyünk közösen sehova, régebben is ha nagyon kicsíptem magamat és mindenki nézett az utcán akkor ahelyett, hogy mondjuk büszke lett volna rá, hogy a barátnője vagyok félrehúzott és lek*rvázott, hogy mit kelletem magam. Tudom, hogy nincs önbizalma és hiába minden próbálkozásom eleinte, sosem lesz jobb... Engem is csak lehúz, úgy érzem állok vele a pocsolyába és nagyon félek a gondolattól, hogy elszakadok tőle de érzem is, hogy ennek be kell következnie vagy mindig boldogtalan maradok.

Most csak rosszakat írtam de van rengeteg jó tulajdonsága is amit szeretni lehet benne bár már egy ideje nem nagyon mutatja ki de ha szóbahozom a szakítást akkor elkezd könyörögni és sírni azt meg én nem bírom. Úgy sajnálom őt, mi lesz vele nélkülem? Most sem áll sehogy, mit fog csinálni ha még el is hagyom? Össze fog törni, megint depressziós lesz és ki tudja még mi. Ő alapból jólelkű én tudom csak rossz családi körülmények közül jött és azért lett ilyen problémás. Úgy érzem ha megint beleadnék mindent 100%-ig és feltétel nélkül szeretném mint régen akkor boldoggá tehetném és talán boldog életet élhetne, mert azt nem akarom hogy az egész élete egy csőd legyen, nem érdemli meg. Nem tudom, hogyan tudnám elhagyni már sírva fakadok a gondolattól is, ilyenkor megváltoznak a dolgok a fejemben és hirtelen szépnek látom őt kívül belül és képtelen vagyok ártani neki, mintha a gyerekem lenne vagy nem is tudom.

De ott a másik dolog, hogy úgy érzem én viszont boldogtalan vagyok és néha bele tudnék őrülni. Egyszerűen úgy érzem "mennem kell", de képtelen vagyok őt magára hagyni és bevallom én is félek az egyedülléttől :( A barátnőim is mondják, hogy hát nem lenne nehéz dolgom másik fiút találni aki "jobb" (persze ők nem ismerik igazán) és, hogy velük is volt már ilyen, hogy sajnálták az exet és azért nem szakítottak de higgyem el, hogy ez nem az én gondom már. Hát nemtudom 3 év az 3 év, mindketten elsők voltunk egymásnak minden szempontból és csak hozzá kötődöm a legjobban, már fogalmam sincs róla, hogy kell ismerkedni vagy hogy egyáltalán fogok-e kelleni valakinek ráadásul én nem bírnám ha kihasználnának, én nagyon kis érzékeny lelkivilágú vagyok, barátom szerint "érzelmi fogyatékos" :)

Tudom mit kéne lépnem azthiszem de nem merem. Nemtudom mit csináljak...

2017. márc. 15. 11:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedj meg egy kicsit ennyi esszel... csak 27-8 evesen ket gyerek utan senki nem adja majd vissza ezeket az eveket.
2017. márc. 15. 11:52
 2/17 anonim ***** válasza:

Tudod, van akit 6-10 év után dobnak ki. Szerinted ők hogy érzik magukat? Neked semmi közöd a srác további életéhez.

Nem vagy az anyja, nem tartozol érte felelősséggel.

Engem is dobtak már ki, van is amelyiket a mai napig fájlalom, életem első szerelme volt, ahogy neked is ő.

Én se tudok ismerkedni, és nem hiszen, hogy menni fog már. És én 29 leszek májusban. Semmi életem nincs.

Veled ellentétben úgy érzem, hogy nem tartozom sehová.

Minek akarsz egy ilyen ember mellett maradni?

Sajnos anno exemnek is szar pasi lehettem, most tök boldog másokkal, nélkülem. Te is simán lehetnél boldog.

Szóval ahogy levélbe is írtam, amire nem válaszoltál.

HÜLYE VAGY még mindig :) Hagyd már ott a faszba.

Kit érdekel hogy sír, meg lelkileg zsarol.

2017. márc. 15. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a gyíkot,itt a tavasz.:)
2017. márc. 15. 12:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
soha ne maradj csak azert valakivel mert egyszer jó volt vele...most milyen? s/*/r? akkor kocc le.
2017. márc. 15. 12:08
 5/17 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem maradj vele!

Amennyi eszed neked van, nem is érdemelsz mást.

Remélem troll vagy!

2017. márc. 15. 12:19
 6/17 anonim ***** válasza:
Az első két bekezdésig jutottam és megfeneklettem, édesem azonnal szakíts vele mert csak vesztegeted az idődet. Nála nem kicsit vannak jobb emberek, akik többet tudnának adni minden téren neked. És ennél csak jobb lehet....
2017. márc. 15. 12:26
 7/17 A kérdező kommentje:
Miért mennyi eszem van? Honnan tudod talán ismersz? Lehet, hogy az én helyemben te is ugyan ezt tennéd, nem látsz bele és nem érted, hogy bennem mi játszódott le az évek alatt szóval nyilván nem szándékosan ártok magamnak mert hülye vagyok. Mondom, tudom hogy mit kéne tennem de nem csettintésre megy ez főleg ennyi idő után főleg nekem úgy hogy nyilvánvalóan valami gond van velem, társfüggő vagyok vagy mittudomén, mert biztosan nem normális amit csinálok. Lehet más aki tapasztaltabb már szakított volna de nekem ez nem ment még. Nem csesztetésre vágyom még itt is
2017. márc. 15. 12:28
 8/17 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy félsz a bizonytalantól, de a biztos rossznál úgysem lehet rosszabb :)

Van egy borzasztó kapcsolatod, amiből minden alapvető dolog hiányzik, hidd el, ennél már az is sokkal jobb, ha egy darabig egyedül leszel. Sajnálatból egy percig sem érdemes együtt maradni valakivel, különben sem értem, hogy tudsz valaki olyat sajnálni, aki átvert, megcsalt és alapból rosszul bánik veled. Legközelebb, ha elkezd könyörögni, akkor mondd meg neki, hogy legközelebb előre gondolkozzon és hagyd ott a francba. Az, hogy régen minden jó volt, még nem ok arra, hopgy együtt maradj, hiszen azóta minden elromlott, felesleges ragaszkodni hozzá. Ne legyél lábtörlő mártír, túl fiatal vagy ehhez.

Leygél egyedül, tanulj önismeretet, építsd fel az identitásod, fejleszd magad, lógj a barátaiddal vagy szerezz új barátokat, csináld a hobbid és kapard össze magad. Nem kell erőltetni az ismerkedést, alakul az majd magától, amikor találkozol a megfelelő emberrel. De ha emellett a gyökér mellett leragadsz a régi emlékek meg a szánalmas vergődése miatt, akkor soha nem leszel boldog, de ez esetben meg is érdemled.

2017. márc. 15. 12:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember társfüggő. De akkor tessék, csináld ugyan azt mint exem. Kezdj el beszélgetni, ismerkedni, és kb aki a leginkább bejön, össze jössz vele. Exemnek működik, akkor neked is.

És nem hinném, hogy egyedül rosszabb lenne. Ez az ember nem vesz semmibe. Kit érdekel szaros 3 év az életedből, őszintén? Neked életed végéig tényleg ez kell? Hogy megalázzanak, porba tiporják az önbecsülésedet, kihasználjanak, illetve megcsaljanak?

Ha megtette egyszer, megteszi még egyszer. És lehet hogy a 3 alkalom se 3 alkalom, hanem több volt.

Te még tudsz vonzódni ahhoz a gyökérhez, mikor tudod, hogy másba mártotta a faszát? Te még ezek után konkrétan lecumiznád, megdugatnád magad vele?

Ha szép lány vagy, akkor add föl őt. Nem kell szenvedni.

Azért vagy buta, és butáztak le, mert tudod mit kell tenned, mi is elmondjuk mit kell tenned, de ahelyett hogy lépnél, csak baromira a nyafizás megy..

Ha nem akarsz lépni, akkor szerinted erre ki kíváncsi a továbbiakba? Mi, most nyaljuk ki a segged, hogy végre hát ha észhez térsz? Itt nem a szép beszéd kell, ahhoz hogy felébredsz, hanem egy baszott nagy pofon és a kegyetlen igazság.

2017. márc. 15. 12:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval várj összefoglalom -

- megcsalt

- bunkó veled

- kihasznál testileg, érzelmileg és pénzügyileg

- építi le az önbizalmad

- nem számíthatsz rá

- nem ért meg

- érzed hogy nem is vagy boldog vele

... de egybként ő OLYAN jó ember és ha te 100%ot beleadsz, biztos hepi lesz minden megint....

Nem, nem lesz az.

Egyébként nem azért "gonosz" itt mindenki veled mert k*cs*gök, hanem mert úgy érezzük, sokkterápia kell hogy felébredj ebből az illúzióból, amit magadnak szőttél.

A fentiek egyesével is nagyon komoly hiányosságok egy párkapcsolatban, de így, együtt? És ok, tegyük fel most csak panaszkodtál és ez a srác a földre szállt angyal (nem hiszem), de te nem vagy boldog hosszú ideje és ez a fő mértéke a párkapcsolat sikerének.

De ez a srác kihasznál téged, saját szavaiddal írod le hogy már nem tisztel. És félsz ebből kilépni?

Hát mi az a nagy sorscsapás, ami szingliként érhet???

Kérdezem ezt úgy hogy többször voltam az, évekig. A hatalmas "sorscsapás" ami történt velem hogy volt időm magamra, megismerni azt amit szeretek és amit nem. És ez segített méltó társat választani.

Ha bármi, egy ilyen után (pont 20 évesen hasonló, mondjuk enyhébb élményem volt) megkönnyebbülés a szingliét, és már tudod, mit nem akarsz majd egy kapcsolattól...

Vagy, ha ennyire félsz, hát tényleg, maradj benne, de valószínűsítem hogy kicsinál téged ez a srác rövid úton. És attól, hogy te 100%-ot beleteszel, még nem garantált (sőt), hogy heppinessz lesz, mert a másiknak is bele kell tennie - attól meg ez a fiúka, látom, rég elszokott.

2017. márc. 15. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!