Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom iszonyúan kihasznált, utána kidobott. Felejtsem el minél előbb vagy álljak bosszút valahogy? Ki mit csinálna?
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 16:24
1/11 anonim válasza:
Hagyd a fenébe és éld tovább az életed. Bosszút állni, gyerekes viselkedésre vall.
2/11 anonim válasza:
Én simán bosszút álnék persze csak mértékel.
4/11 anonim válasza:
A bosszútól nem változik semmi.
5/11 anonim válasza:
1.) Elôször végiggondolnám, hogy vajon csak a barátom volt-e egyedül a ludas, vagy esetleg én is hibáztam-e dolgokban.
2.) levonnám ezekbôl a tanulsâgokat
3.) és utána próbálnám ennyivel is bölcsebben élni az életemet.
6/11 anonim válasza:
Egyik sdm.
Tanulj a történtekből, es lépj tovább
7/11 anonim válasza:
Próbálj meg először egészséges önérzetre szert tenni, azután engedj közel magadhoz bárkit is. Aki saját magára írja, hogy kidobták, azt KI LEHETETT DOBNI. Egészséges tudatú és viselkedésű ember legfeljebb szakít...
8/11 anonim válasza:
Szeretnél még őrá fordítani a saját idődből?? Ááááá, felejtsd el. Lépj tovább.
10/11 anonim válasza:
S hogyan használt ki ?
Meghivatta magát az étteremben ?
Pénz kért és nem adta vissza ?
Nem fizettte ki az albérlet felét ?
Vagy mi történt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!