Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél férfira van szüksége egy nőnek mikor középiskolába kezd, vagy közben vagy utána főleg?
Figyelt kérdés
Én is ezeket szeretném megadni egy nőnek majd akivel jó viszonyban vagyunk rég.#peace #jerry springer show
2013. szept. 19. 15:32
2/8 anonim válasza:
Középiskolában nincs NŐ csak a tanárnők..
Meg a kislányok.
3/8 anonim válasza:
HE? Szerintem elgépeltél drágám.
5/8 anonim válasza:
itt jön elő hogy a 14évesek 1/3ada nem tanul meg rendesen olvasni és írni mire elvégzi a 8-at.
7/8 anonim válasza:
Mi a hóhér? Öcsém, eljátszottam a gondolattal, hogy külföldi vagy, aki magyarul próbálkozik. Ez azért már gáz.
8/8 anonim válasza:
Egy megértö, joidulatu, egészséges, lehetöleg jo anyagiakkal rendelkezönek, akinek azt mondhatja, hogy édesapám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!