Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki dobott titeket, volt hogy kerestétek utána? Mi lett belőle? Nemet és kort is írjatok.

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 18:41
1 2
 1/14 PureNameless ***** válasza:
Volt egy sexkapcsolatom kb 1 hónapig. 18/f
2013. szept. 17. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Soha de soha nem fogok olyan után futni aki engem dobott!
2013. szept. 17. 18:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de igazából azok válaszait várnám, akik viszont szoktak ilyet csinálni.
2013. szept. 17. 18:45
 4/14 Zakathol ***** válasza:
100%

Egyszer-kétszer ráírtam a csajra, de miután a bátyjától megtudtam, hogy otthon valami zaklató fszkalapnak állított be a szüleinél, azt mondtam, hogy köszönöm a lehetőséget, dögöljél akkor inkább meg.

26, a csaj 23

2013. szept. 17. 18:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Mennyi idő múlva írtál rá?
2013. szept. 17. 18:55
 6/14 Zakathol ***** válasza:
Kicsit több mint egy hónap azt hiszem. Beszéltünk pár szót, utána talán két héttel később írtam rá megint. Aztán amikor pár hétre rá találkoztam vele egy fesztiválon, beszéltem vele személyesen is, és másnap hallottam, hogy egy zaklató vagyok :D
2013. szept. 17. 19:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Vagy csak szerette volna ha zaklatod! :D
2013. szept. 17. 19:09
 8/14 Zakathol ***** válasza:
Akkor már egy másik faszival "zaklattatta" magát, szóval nem valószínű :D
2013. szept. 17. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Írtam 1 hónap múlva kb, de ugyanolyan maradt beszéltünk kb egymás idejét raboltuk se előre se hátra értelmetlen volt és feleslegesnek gondolom. 18/L
2013. szept. 17. 19:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Zakhatol!

Ugyanilyen nővel jártam másfél évet. Megcsalt amire később jöttem rá, ráadásul a volt pasijához is visszajárt olykor egy-két menetre. Amikor megtudtam, rögtön dobtam.

Sokszor eszembe jutott utána is, de SOHA nem kerestem és pont azon ok miatt, amit leírtál. Rólam is folyton mindenkinek azt terjesztette, hogy zaklatom, fenyegetem, szaladok utána, amiből egy szó sem volt igaz, mert minél hamarabb ki akartam törölni ezt az időszakot az emlékezetemből.

A csaj néha most is előkap, ha rájön a diliperc, és még mostanában is vissza lehet hallani sületlenségeket, amikkel mocskolni akar engem.

Viccesek ezek a nők. :D

2013. szept. 17. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!