Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki dobott titeket, volt hogy kerestétek utána? Mi lett belőle? Nemet és kort is írjatok.
Egyszer-kétszer ráírtam a csajra, de miután a bátyjától megtudtam, hogy otthon valami zaklató fszkalapnak állított be a szüleinél, azt mondtam, hogy köszönöm a lehetőséget, dögöljél akkor inkább meg.
26, a csaj 23
Zakhatol!
Ugyanilyen nővel jártam másfél évet. Megcsalt amire később jöttem rá, ráadásul a volt pasijához is visszajárt olykor egy-két menetre. Amikor megtudtam, rögtön dobtam.
Sokszor eszembe jutott utána is, de SOHA nem kerestem és pont azon ok miatt, amit leírtál. Rólam is folyton mindenkinek azt terjesztette, hogy zaklatom, fenyegetem, szaladok utána, amiből egy szó sem volt igaz, mert minél hamarabb ki akartam törölni ezt az időszakot az emlékezetemből.
A csaj néha most is előkap, ha rájön a diliperc, és még mostanában is vissza lehet hallani sületlenségeket, amikkel mocskolni akar engem.
Viccesek ezek a nők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!