Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzt kerestetek eddig...

Mennyi pénzt kerestetek eddig (összesen) interneten amit utána kézhez is kaptatok bankszámlára, kártyára?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Kemény 0 forint.

A "netes munkák" meg a "gazdagodj meg pár kattintással" meg "500 euró weblapnézésért" egy nagy szarkamu, átvágás, sok nyerészkedő féreg átkúrja a szerencsétlenek fejét a mesésebbnél mesésebb internetes pénzkeresés módozataival. Hidd el nekem, ezek egytől egyik átvágások, jómagam kipróbáltam párat, de sajnos be kellett látnom,csodák pedig nincsenek.

Senki nem gazdagszik meg "napi pár óra internetezéssel", mondom sokadszor. Az MLM pedig elmaszkírozott piramisjáték, szarkamu az is mint a többi. Akkor a legegyértelműbb a szarkamu, ha az oldal tele van "ez tuti nem átverés, ezer százalék hogy fizet, én már kerestem X millió forintot vele" feliratokkal.

Tessék NEM bedőlni!

2010. nov. 17. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
2000 Ft, de az netes nyereményjáték volt, vagyis a honlapot kellet helyesírási hibákat találni.
2010. nov. 18. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Eddig 10.000Ft-ot, szeptember közepén érkezett a lakossági folyószámlámra a pénz, nem fektettem bele túl sok energiát, így egyelőre csak ennyi, de én ennek is örülök már, mert látom, hogy ami van, az tényleg működik, még ha nem is milliós tételekben.
2010. nov. 18. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
11 hónappal ez előtt léptem be az Unaico-ba 2000 euróval. Azóta kerestem vele 11.000 eurót úgy, hogy nem csináltam semmit. (jókor vóltam jó helyen...)
2010. nov. 19. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
17:53 - És volt 2000 euród befektetni, én 0-ról jutottam el a 10.000 Ft-ig befektetés nélkül.
2010. nov. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!