Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki egy kapcsolatból, ami csak kihasznált és leépített?
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel, de úgy vettem észre hogy amíg én önzetlenül adtam, addig ő csak elvett és kényelmesen belefészkelte magát az életembe.
Most meg egy ideje azt vettem észre, hogy amikor megkérem valamire, vagy őszíntén beszélek vele, ha valami probléma van (ilyen alap dolgok, hogy nem igazán tetszik a külső megjelenése mert igénytelen vagy büdös a szája) korábban amúgy nem volt ilyen, nem nekiáll fogat mosni, vagy rendbe rakja magát, hanem visszaugat.
Ez azért is fura mert csak 22 éves...
A karrierem is teljesen összeomlott és minden pénzemet az anyja házába öltem 2 éve, nekem semmim és senkim nincs rajta kívül (volt, de megszakadt velük a kapcsolatom) így tulajdonképpen nincs hova mennem.
Itt nála biztonságban érzem magam a problémák ellenére, de ki kellene mozdulnom ebből a helyzetből, vajon sikerülhet ez valaha?
Az, hogy vele probléma van, azt rájöttem, hogy hiába mondom szépen, csúnyán, ő nem veszi észre, vagy nem akarja már észrevenni. A probléma az, hogy egy ideje engem sem érdekel, nem pátyolgatom a kicsi lelkét, simogatom a büdös száját, meg adom a kezecskéjébe a fogkefét....
Már nem akarok segíteni.
Mióta együtt vagyunk csak segítettem, és az lett a hála, hogy elkényelmesedett és próbál fölém kerekedni.
Hogyan költözzek így el? Lehet az utcára kerülök, ha elveszítem a munkám.
A legjobb a sok hazugság, ígérgetés és alakoskodás volt, amivel megvezetett.
Először úgy tett mintha én lennék az egyetlen aki megvédi a gonosz szar családjától, de csak arra használt, hogy egy saját fészket csináljak neki.
Utána miután meglett a fészek, persze a gonosz szar családdal több időt töltött már, mint velem.. nem is értettem.
Most meg én vagyok már minden rossz okozója, aki csak kihasználta, stb, és valami iszonyatos düh és bosszúvágy érződik rajta a semmire fel.
Amit eddig egyébként vagy jól elrejtett, vagy nem jött belőle ösztönösen elő.
De addig amíg a lakhatás, pénz nem volt biztos egy pillanatra sem volt ilyen, mellettem volt minden percben és követte a tanácsaimat, meg tudtuk együtt beszélni a dolgokat, most viszont már nincs rám szüksége és az én akaratomat is leszarja.
Úgy semmibe vesz hogy már eleve egy csövesnek érzem magam itt. De ez nem én vagyok. Ezt ő gondolhatja maximum, hogy vagyok, vagy lehetek, de igazából magasról szarhatnék rá, mert erős ember vagyok, csak most nagyon kihasznált és kényszerpályára vitt.
Na apám az életedet erőteljesen elkúrta az a r**anc...
Segítek, de ha nem fogadod meg a tanácsokat, akkor sajnos nem sokra fogsz menni.
Vázolom a helyzetet:
- a nő az egyetlen, akivel normális kapcsolatban vagy
- nincsenek barátaid sem, mivel mondtad volna
- a munkád bizonytalan
- a nőd teljesen kihasznál, sakkban tart, amiből szabadulnál és nem tudod hogyan
Szép kis sz*rba keveredtél. Nos ha ő ilyen számító volt, akkor mutasd be neki a rossz oldalad. Tök egyszerűen űzd el. Keserítsd meg az életét. Semmi törvénybe ütköző, csak szépen juss el odáig, hogy ne érje meg neki veled lennie.
Ami kell:
- kreativitás (hogyan tolj ki vele a lehető legjobban)
- zéró tolerancia/lelkiismeret
- semmi megbánás (gondolj mit tett veled és még mit tehetne!)
Ha a saját lakásod, mindenképp használd ki. Használj kamerákat, hangfelvevőt a perek és zsarolások miatt.
Ha albérlet, kereshetsz másat, kisebbet.
FONTOS: Mindezek után koncentrálj a munkádra (dolgozz keményebben, tanulj, stb.) és keress barátokat!
A hibáidat már látod, akkor előre fele:
Építsd újra a korábban volt kapcsolataidat.
Egy fillért se neki, ha két év alatt sok pénzt öltél a házba, akkor két év múlva állsz majd valahogy.
Erősítsd magad a munkahelyeden, dolgozz többet, jobban.
Ha úgy látod, más fél évre tudsz albérletet fizetni, akkor meg menjél.
A "barátnő"vel meg ne foglalkozz, tanulj a hibáidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!