Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exet ti segitenetek anyagilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exet ti segitenetek anyagilag sajnalatbol? Buntudat miatt?

Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs bűntudatom egyik exem felé sem. Korrekt volt minden elválás.

Lehet, hogy segíteném, helyzetfüggő.

2020. aug. 26. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bűntudatból se. Egyszerűen nem az én felelősségem az ő anyagi helyzete szakítás után.
2020. aug. 26. 13:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmi kozom mar az exemhez, azert ex.
2020. aug. 26. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Miféle bűntudat? Nincs bűntudatom egyik ex miatt sem, nem az én felelősségem az életük, sajnálatból pedig soha nem hozok döntéseket. Ha normális viszonyban maradtunk szakítás után és megkéri, hogy segítsek, akkor úgy állok hozzá, mint bármelyik másik haveromhoz - lepapírozott, hivatalos kölcsönről esetleg lehet szó, de ott is max annyit adnék, amit nem sajnálnék elveszíteni.
2020. aug. 26. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmivel nem tartozom neki. Azzal, hogy szakítottam vele, nem lettem az adósa.
2020. aug. 26. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. aug. 26. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mert ha valamit le zárok azt végleg le zárom, nincs utána anyagilag támogatás, utána semmi közöm hozzá se a pénzéhez, se semmilyéhez utána már egy vad idegen számomra és kész.

És ha te ilyeneket érzel szerintem akkor érzel még iránta, és benned van hogy segíts neki, de utána meg ezt ki fogja használni, majd nem fog le szállni a pénztárcádról.

2020. aug. 26. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Az exférjem fizetett lelépési díjat a szeretőjének, hogy gyorsabban lépjen le a lakasaból.
2020. aug. 26. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez se normális, hogy még azért fizetni, hogy valaki le lépjen.

Oldja meg magának.

2020. aug. 26. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!