Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az én történetem segitenetek?
5 éve van párom, gyerekünk is lett. A szex sohase volt jó, de mostanra akkora problémává nőtte ki magát, hogy elhidegultunk.
Én taliztam egy pasival, akire teljesen rá vagyok gerjedve szexuálisan, de ő finoman közölte, hogy nem téma nála egy gyerekes nő a pasijaval. Szóval akármilyen rossz a helyzetünk a párommal, úgy látom, a kutyának se kellek, rajta kívül.
Ennek ellenére folyamatosan a pasirol abrandozom, közben meg szarul érzem magam, hogy nincs ló jó a szamár alapon még mindig a párommal élek együtt.
Szembe tudnám magam köpni, de ugyanakkor ha felhivna a másik hapsi, valószínűleg pattannék.
A párommal jó ideje nincs szex, nem tudok úgy, hogy közben más jár a fejemben.
Jöhet a fejmosas!
Tudom hogy hülye vagyok. Én se kellenék lassan magamnak.
Azzal mentegetem magam, hogy mivel elhanyagoltak, és borzasztóan vágyom a szeretetre, ezért csinálok ennyi hülyeséget.
Engem az érdekelne, hogy miért nem jó a szex a pároddal? Azt mondtad sose volt jó, ez alapján engem őszintén érdekelne, hogy mi a baj vele.
Fejmosást nem kapsz egyelőre - tőlem -, mert részletek nélkül nem fogok ítélkezni. :)
Sose volt jó a szex, hamar elsult, én meg egy idő után már le se akartam vele feküdni.
Sokat próbáltunk javítani ezen, hogy tovább bírja, de sehogy se tudtuk tovább húzni.
Másképp kielegit, de én ez miatt nem tudok rá igazi férfiként tekinteni.
Nekem hálaégnek nem volt sose ilyen problémám, és csak egy valakiről hallottam, akinek van hasonló baja, szóval nem tudom hogy működik ez, de...5 év alatt nem tudott találni rá megoldást? Doki, akármi?
Mit értesz egyébként elhidegülés alatt? Ha mondjuk megtudná oldani a problémáját, és odafigyelne rád, satöbbi, akkor fellángolhatna a dolog, vagy már teljesen kihűlt számodra ez az egész, és halott? Mert ha az utóbbi, akkor szerintem az a legegyenesebb, ha elmondod neki, és kilépsz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!