Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az én történetem segitenetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az én történetem segitenetek?

Figyelt kérdés

5 éve van párom, gyerekünk is lett. A szex sohase volt jó, de mostanra akkora problémává nőtte ki magát, hogy elhidegultunk.

Én taliztam egy pasival, akire teljesen rá vagyok gerjedve szexuálisan, de ő finoman közölte, hogy nem téma nála egy gyerekes nő a pasijaval. Szóval akármilyen rossz a helyzetünk a párommal, úgy látom, a kutyának se kellek, rajta kívül.

Ennek ellenére folyamatosan a pasirol abrandozom, közben meg szarul érzem magam, hogy nincs ló jó a szamár alapon még mindig a párommal élek együtt.

Szembe tudnám magam köpni, de ugyanakkor ha felhivna a másik hapsi, valószínűleg pattannék.

A párommal jó ideje nincs szex, nem tudok úgy, hogy közben más jár a fejemben.

Jöhet a fejmosas!

2017. okt. 5. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
érdekes h azt az egy pasit is kutyának hivod :D én kifejezetten szeretem a milfeket, de ha kutyának hivnál nekem se kellenél :D
2017. okt. 5. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Tudom hogy hülye vagyok. Én se kellenék lassan magamnak.

Azzal mentegetem magam, hogy mivel elhanyagoltak, és borzasztóan vágyom a szeretetre, ezért csinálok ennyi hülyeséget.

2017. okt. 5. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Helyre hozod a hàzzassàgodat a pàroddal leülsz vele megbeszélni a problêmàt vagy elvàltok bêkêben és keresel egy olyan pasit aki gyerekkel is elfogad és szeretni tud .Biztos lessz olyan pasi akinek kellessz majd .Uj pasival ne foglalkozz csak pazarolod rà az idődet amugyis rajta kívűl még rengeteg pasi rohangàl az utcàn.
2017. okt. 5. 17:41
 4/8 kén_ ***** válasza:

Engem az érdekelne, hogy miért nem jó a szex a pároddal? Azt mondtad sose volt jó, ez alapján engem őszintén érdekelne, hogy mi a baj vele.

Fejmosást nem kapsz egyelőre - tőlem -, mert részletek nélkül nem fogok ítélkezni. :)

2017. okt. 5. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Találhatsz párt egyedülállóként gyerekkel. De így tényleg gáz. Váljatok el, vagy hozzátok rendbe. Bár ami sosem volt jó, azt nehéz...
2017. okt. 5. 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Sose volt jó a szex, hamar elsult, én meg egy idő után már le se akartam vele feküdni.

Sokat próbáltunk javítani ezen, hogy tovább bírja, de sehogy se tudtuk tovább húzni.

Másképp kielegit, de én ez miatt nem tudok rá igazi férfiként tekinteni.

2017. okt. 5. 19:12
 7/8 kén_ ***** válasza:

Nekem hálaégnek nem volt sose ilyen problémám, és csak egy valakiről hallottam, akinek van hasonló baja, szóval nem tudom hogy működik ez, de...5 év alatt nem tudott találni rá megoldást? Doki, akármi?

Mit értesz egyébként elhidegülés alatt? Ha mondjuk megtudná oldani a problémáját, és odafigyelne rád, satöbbi, akkor fellángolhatna a dolog, vagy már teljesen kihűlt számodra ez az egész, és halott? Mert ha az utóbbi, akkor szerintem az a legegyenesebb, ha elmondod neki, és kilépsz ebből.

2017. okt. 5. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha soha nem volt jó a szex , tudtad, hogy ez lesz. Tudtad, hogy a kapcsolatotok kudarcra van ítélve. Mondjuk most késő bánat,de legalább tanulhattál belőle,hogy így nem lehet kapcsolatot elkezdeni sem, ha nem jó a szex, mert tönkre vág mindent. Saját magad értékeled le, olyan nincs, akárhogy is néz ki valaki,hogy csak egy embernek kell. Fejben állítsd át magad. A tudatalattid mindig kisugárzik, ha azt hiszed nem vagy jó semmire, akkor senki nem is fog értékelni és közeledni. Válj el,kezdj új életet, csak előre néz. Ha sikerül pozitívan a céljaidhoz állni, új életet kezdeni, akkor a kisugárzásod is más lesz és hidd el jönnek az új emberek. A gyereknek is jobb lesz így.
2017. okt. 6. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!