Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne a történetem? Mit takar az, hogy "járni valakivel"?
14/L
Van egy fiú, akivel óvoda óta egy csoportba, majd osztályba járunk, egész életünkben kölcsönösen szerettük egymást, ezt egyszer be is vallotta nekem a fiú, kb 6.-ban, de akkor mondtam h nekem is bejön, csak még nem akarok járni senkivel. Aztán most, két év múltán facebook mess.-en előkerült ez a téma kettőnk közt, és elmondta nekem megint. Eközben egyébként nagyon aranyos. :)
Én egy elég konzervatív lány vagyok, jól tanulok, és nem tudom mit tegyek, még nem jártam soha senkivel. Nem tudom, nekem is bejön, csak olyan fura ez, az osztályunkban meg a baráti körömben sem nagyon járt még senki senkivel, de vannak páran.. olyan mesebeli az egész, egy a baráti körünk, kiskorunk óta van ez, a srác lépett először.
Nem tudom, annyira fura nekem. Egyke vagyok, anyuval mindent megbeszélek.. olyan családszerető vagyok, ez a családunkban elfogadott, nem tudom én még olyan kisgyereknek érzem magam ehez.. de egyre jobban félek, h elveszítem, és mostmár nem is áll távol olyan tőlem ez a dolog. :)
Szerintetek mi a "járás" ?
"Facebook messengeren előkerült a téma" "én egy elég konzervatív lány vagyok" heh :DD.
Amúgy akkor jöjj vele össze, ha késznek érzed magad rá.
A járás meg csak tudod mi.
Ez annyit tesz, hogy "normális" vagy, ha normális vagy nem is fekszel össze senkivel, míg legalább 16-18 el nem múltál, akkor is csak fogamzásgátlóval, óvszerrel. Ha tényleg konzervatív lennél esküvőig nem is szeretkeznél.
A mai fiatalok abnormálisak, nevelni kéne őket, még ha azt hiszik érettek és okosak is...
Első: Attól még valaki lehet konzervatív, hogy használja a kora technikai vívmányait, nem mindenki született a Comodor 64 és katódfénycsöves televízió korában. Ők ebben nőttek fel, ez lesz az ő generációjukban az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!