Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan ciki kövér lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ciki kövér lánnyal járni?

Figyelt kérdés
Szerintem ez a viselkedésforma szánalmas. Utálom az összes ducilányos viccet. Miért olyan nagy dolog olyan lányt vállasztani akinek esetleg sújfeleslege van. A kövér lányokat nem szólítsák le, vagy olyan fiúk teszik akik biztosra akarnak menni,mert ugyebár úgy sem bír nagyon vállogatni a lány.

2014. jún. 9. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
A "szólítsák" többes szám harmadik személyű felszólító mód.
2014. jún. 9. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Dagadt csaj vagy?
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem ciki, sőt én ha tehetném inkább egy ducibb lányt választanék a "modellalkatú" helyett és nem azért mert biztosra akarok menni, hanem egyszerűen ez jön be.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, és ez szerintem nincs is igy, vannak a duci lányok között is olyanok akik szexisek és teli vannak udvarlókkal, és vannak persze olyanok is akik valami miatt, de inkább a személyiségük miatt nem annyira gyorsan tudnak ismerkedni, de a vékonyakra is szerintem ugyanigy ráillik, nem igazán az dönti el ki mennyire sikeres, hogy ducibb-e vagy vékonyabb..Inkább szórakoztató-e, kedves-e, gyorsan kapcsolatot tud-e kezdeményezni, jó a kisugárzása stb..Ha valaki teli van gátlással, önbizalomhiánnyal stb. annak bárhogy néz ki nehéz ismerkedni.
2014. jún. 9. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Nagy bőröndbe jó pakolni, csak ciki vele mutatkozni.
2014. jún. 9. 18:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem magamról beszéltem

és igen, ők szólítsák

2014. jún. 9. 18:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem hasonlít az edzéshez(gyúráshoz). Hogy miben?Ha edzel folyamatosan kinéznek,mert te odafigyelsz a kajára,próbálsz egészségesen élni és mellette normális tested van,ez a többi fiút valamiért zavarja,így folyamat belémkötnek stb úgy,hogy egyáltalán nem feszengek. De,ha egy focista egész nap a fociról beszél,tesiórán vagánykodik milyen cseleket tud az simán elfogadott.

Hasonló a helyzet a molett és vékony lányoknál is. Ha vékonyabb lánnyal jársz,csinosabbal az elfogadott,de ha már molettel,akkor egyből megy a hátad mögötti kibeszélés stb. Nem függ össze,de ez egy példa arra,hogy a világon nincs igazság,fas-szopó egy társadalomban élünk. Ez van,bele kell törődni.

2014. jún. 9. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Azok akik másokat bántanak egy életforma miatt, vagy ízlés miatt (legyen ez akár izmosság, husisság, vegetarianizmus stb.) azok a saját balfékségüket akarják leplezni.

Mit árt a "haverjainak" az a pasi akinek a dundik a favoritjai? Semmit.

Mit árt az a nő aki gyúr a finomabb formák kedvelőinek? Semmit.

Mit árt egy 90 kilós pasi bárkinek? Fáj a látványa? Eleszi a kaját előled?

Az emberek egyszerűen imádnak belekötni azokba akiken találnak fogást.

Miért? Mert ameddig ők ülnek a magas lovon, és ők bántanak másokat, addig az ő hibáikkal nem foglalkoznak és addig nem bántják őket.

2014. jún. 9. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok kövér, inkább átlagos. Nem leszek, és nem is akarok "modelalkatú" csontkollekció lenni. Van egy pici pocim, a combjaim egy helyen összeérnek, van fenekem, mellem és van barátom, ha elmegyek valahova nyomulnak rám, elkérik a számomat stb. Ki szoktam öltözni, törődök magammal és igényes vagyok, ami szerintem nagyon fontos egy teltebb lánynak. Vonzónak érzem magam, merek flörtölni, rövid szoknyát húzni, és dekoltált blúzt. Szerintem nem az a lényeg, hogy hány kilós egy nő, hanem hogy hogy érzi magát a bőrében, legyen 40 vagy 80kg. Van, akinek nem tetszem, aki kövérnek mond, de a többség megnéz az utcán, mosolyog, bókol, és a pozitív dolgok fontosabbak .
2014. jún. 12. 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
Sose járnék eggy dagadt ge*ivel...Inkább a halal..nem látom a dagadt sonkájától/gyomrától a pináját..undorító Pfuj!://
2014. jún. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!