Evézszavaros csoportra fogok járni, de nem vagyok hozzá
túl dagadt?
Figyelt kérdés
Szóval én 170centi vagyok és 50kiló.. Hónapokig gyarapították a súlyom és most már elég kövér lettem és ahová járni fogok oda, február végén megyek először és félek, hogy kifognak nézni a súlyom miatt.. :(
Szerintetek kell még nekem ez a csoportterápia vagy már nincs rá szükségem mert jó súlyban vagyok?
Neked pszichológus kell, ha ennyi kilóval kövérnek látod magad. Ez valami önsegítő csoport? Aki ennél kevesebb, azt már hordágyon viszik oda. Még öt kiló kellene rád a normális súlyhoz.
2014. febr. 4. 10:35
2/12 anonim válasza:
ja, és lehetsz pozitív példa is a többieknek, menjél csak el
2014. febr. 4. 10:36
3/12 A kérdező kommentje:
Ez elég hivatalos a semmelweis egyetem csinálja és pszichológus vezeti. :)
Járok pszichológushoz, meg amíg anorexiás voltam rengeteg ideig voltam kórházban, meg előtte belgyógyászaton.. :( Szóval nem esnék vissza soha, de így is rossz.. Mindenhogy.. Már olyan lehetetlennek érzem.
2014. febr. 4. 10:50
4/12 anonim válasza:
dagadt 50 kg-osan a 170 cm-hez.... mg mindig alultáplált avgy ezzel a súllyal, mégha torz is az önképed és te nem igy látod akkor is. ehhez a magassághoz min 55-60 kg-nak kéne lenned.
2014. febr. 4. 11:21
5/12 A kérdező kommentje:
Lehet, csak én a 37kilóhoz mérek, amennyi voltam és ahhoz képest ez már soknak tűnik. :(
2014. febr. 4. 12:29
6/12 anonim válasza:
Nem a sír szélén álló 37 kg-os ember a normális alkat. Ahhoz senki se mérje magát!
Mivel ez elsősorban lelki probléma, nem a kilókon kellene rugózni. Manj el mindenképpen.
2014. febr. 4. 12:40
7/12 anonim válasza:
Még mindig anorexiás vagy, azért gondolkodsz így... kell még neked a csoport terápia menj!
2014. febr. 4. 13:17
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából attól is félek, hogy meglátom a sok nálam soványabb lányt és visszaakarok majd esni.. Már most is gondolkozom a koplaláson. :(
2014. febr. 4. 13:59
9/12 anonim válasza:
Ne ezt gondold, hogy vissza akarsz esni! Tudom ilyenkor nagyon nagyon nehéz, átéltem én is. Egy gyerek gatya láttán estem majd nem vissza, mondván hogy én nem férek bele mert dagadt vagyok. A gondolataidat arra tereld, hogy ha már idáig eljutottál a gyógyulásban akkor ne add fel! Egészséges szép lány szeretnél lenni, akinek majd gyerekei is lesznek és az emberek azért nezik meg mert nem egy csontváz hanembazért, mert gyönyörű egeszségestestalakja van? És még sorolhatnám! Ne add fel, hidd el ha elmesz a terápiára és próbálsz jó útra térni akkor sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben! Puszi és sok sikert! Hidd el gyönyörű vagy!!
2014. febr. 5. 21:50
10/12 anonim válasza:
Ne ezt gondold, hogy vissza akarsz esni! Tudom ilyenkor nagyon nagyon nehéz, átéltem én is. Egy gyerek gatya láttán estem majd nem vissza, mondván hogy én nem férek bele mert dagadt vagyok. A gondolataidat arra tereld, hogy ha már idáig eljutottál a gyógyulásban akkor ne add fel! Egészséges szép lány szeretnél lenni, akinek majd aegyerekei is lesznek és az emberek azért nezik meg mert nem egy csontváz hanembazért, mert gyönyörű egeszségestestalakja van? És még sorolhatnám! Ne add fel, hidd el ha elmesz a terápiára és próbálsz jó útra térni akkor sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben! Puszi és sok sikert! Hidd el gyönyörű vagy!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!