Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 97kg,187 cm, dagadt vagyok...

Team kérdése:

97kg,187 cm, dagadt vagyok elkezdenék szeretni konditerembe járni, többi lent?

Figyelt kérdés
dagadt vagyok ezért szeretném elkezdeni a testépítést, hogy inkább izmos legyek, ha egyből belevágok a tömegelésbe akkor a zsír rajtam marad vagy ahogy múlik az idő a zsír eltűnik? Gondolom marad is rajtam, én combban vagyok erős tehát onnét kéne igazán fogynom tehát ha nem szállkásítok elötte, attól eltűnik a zsír?
2013. nov. 29. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:

A zsír nem tűnik el. Zsírból nem lesz izom a büdös életbe sem. Ha tömegelsz az izom mellé zsír is fog jönni.

De úgy látom még kicsit homályosak a dolgok, ajánlom figyelmedbe: sárga kapszula (guglizz rá).

2013. nov. 29. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:
He-he, pont most keresgetek ezekről és most kezdtem bele nem rég az olvasásába, a futással hamar elérem a zsír lebontását? Eléggé szívós vagyok ( súlyomtól eltekintve)
2013. nov. 29. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Mivel mesélték, hogy ilysmi testsúlynál mint én hamarabb elkezdődik a zsírégetés mint a soványabbaknál.
2013. nov. 29. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Aerob kell+diéta, és ha elérted a kívánt súlyt kezdeni egy tömegelést.
2013. nov. 29. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen paraméterekkel valóban nem kéne tömegelni.

Olvass és csináld. Ha valamit nem értesz, kérdezz. De most még abban a stádiumban vagy, hogy minél több dolgot tudsz meg a témáról, annál több kérdés merül fel a témában.

2013. nov. 29. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Tömegelni valóban nem kell, de súlyzós edzést végezzél mindenképp, hogy ne az izmaidat, hanem a zsírt add le.

Amúgy kezdőként, nagy súlyfölösleggel, a diéta elején lehet egyszerre izmosodni és zsírt leadni is, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy izmot építesz, hanem az "alvó" izomrostjaidat tudod "bekapcsolni" a munkába, ami által "feszesebbek" lesznek (bocs, elég konyhanyelv így) - a szakirodalom (Drugs Bunny) ezt nevezi hosszú távon testkompizíció változásnak.

Szóval mindenképp járj konditerembe és végezz súlyzós edzést, emellé (nem helyette!) mehet az aerob, de az étrend legyen rendbe, az adja a siker 2/3-át.

2013. nov. 29. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!