14 éves lány vagyok 160 cm,52 kg. (? ) 3 hónapja kezdtem el konditerembe járni, kicsit szálkásodtam azóta.
Az a problémám,hogy elég vékony testalkatot örököltem bármennyit ehetek nem hízok tőle.. És nagyon zavaró ez gyúrás szempontjából.
Ez a cél eddig: [link]
Mit tegyek,hogy hízzak kicsit? Tömegnövelőhöz nemtudok hozzájutni anyáék azt mondták,hogy a porozást mégcsak ki se mondjam..Hogy tudnék rájuk hatni,hogy vegyenek?
Nem muszáj a szüleidre ezzel hatni, bár egyértelműen alaptalan a félelmük.
Ha jól beállított tömegnövelő étrendet követsz, akkor fogsz fejlődni. Az, hogy a tápanyagmennyiség sima kajából vagy épp tömegnövelőből van, szinte mindegy. Tehát arról győzd meg őket, hogy tömegnöveléshez, testépítéshez szükséges élelmiszereket vegyenek neked, amik azért annyira nem speciálisak. Ez már talán egy fokkal könnyebb lesz.
Sőt, mondok valamit, az hogy tömegnövelőt ennél, önmagában nem sokat érne, ha nincs mellette amúgy is rendes étrended.
Suzanne Svanevik :))) példakép gyönyörű lány ez az alak meg olyan fogom-du--gom alak :D
pedig nem vagyok lezbi de úú
és ehhez kéne hízni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!