A legjobb barátnőmmel, van a gond mert egyszer csak elhatározta h nem eszik mert h ő ' dagadt ' pedig ez nem is igaz. Mit tegyek?
Egy ideje nem eszik rendesen és nem tudja megérteni, h nem úgy kell fogyni h nem eszik egész nap, hanem h kevesebb zsír, meg ilyesmi. Már kezd komoly tulzásokba esni, depressziós, minden nap sír, nem mer tükörbe nézni, nem meri megnézni a képeket magáról. 50 kilóról lefogyott 43-ra és ez pár hónap alatt.
Kezdek nagyon nagyon komolyan aggódni érte, és már nem csak azért nem eszik mert fél h meg hízik ( mert ugye így kezdődött) hanem azért, mert összeszűkült a gyomra, és ha akarna sem bírna többet enni. Mindenki szerint már nagyon közel áll az anorexiához.
Volt már psziológusnál, de az sem segített.
Teljesen tanácstalan vagyok...:(
Próbálok minnél többet beszélgetni vele, mindig vele lenni, de úgy érzem ez nem nagyon segít, mert másnap megint rájön a sírás.
Mit tegyek?
uhh..mennyiszer próbáltam már mondani neki hogy akkor nem lesz csinosabb, de az egyik fülén be a másikon meg ki...
De fogok vele sportolni, mert ez az egész egyre rosszabb:(
Köszönöm szépen!:))
"Volt már psziológusnál, de az sem segített. "
Ez nem úgy működik, hogy egyszer-kétszer elmegy és már meg is gyógyult. A pszichiátriai betegségek gyógyulási ideje nagyon hosszú lehet, akár évekig is eltarthat.
Vedd rá, hogy menjen vissza és járjon rendszeresen kezelésre.
Rendben!!Mondom neki h karcsú, meg szép, mert ma sem evett semmit...
És tényleg szó szerint minden nap sír! Úgyh akkor megyünk psziológushoz!
Pár hónap alatt 50kilóról 43ra? Az nekem 3 hét volt ...mondjuk, én 18 vagyok és 155centi..
Nah mindegy is, nem az idô számít, hanem az eredmény.
De ugye jobban van már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!