13 éves vagyok fiú és kövér vagyok. Mit tegyek?
Mindenki a súlyommal csesztet 165 cm 67 kg de én nem szeretnék fogyni mert szerintem undorító a sovány testalkat.
Én meg vagyok elégedve magammal ez számít nem?
Igen , ez szamit. Ne adj sose masok velemenyere, kiveve ha csaladtag.
Amugymeg, ha tenyleg fogyni szeretnel akkor az egyeduli megoldas hogy limitald a kajalasi szokasaid. Ne egyel sok folosleget, csak epp amennyire szukseged van!
Sok sikert! )
az jó, ha te a csesztetés ellenére is jól érzed magad a bőrödben
viszont ha így haladsz, akkor hajlamossá teszed magad egy csomó betegségre
egyél kevesebb kenyeret, édességet, chipset, mekis kaját
helyette zöldség, gyümölcs
és mozogj minél többet
Ha apud és tesód is ilyen akkor valószínű ez genetika:)
Lefogyhatsz de ilyenkor szerintem most még nem érdemes.
Most kezdesz el serdülni most fogsz nőni stb..:)
Ha te így jól érzed magad, az nagyon jó dolog. Csak ez felveti annak a lehetőségét, hogy később már nem fogod. Megvan az esélyed egy csomó betegségre 40 éves korodra, olyanokra, mint például a cukorbetegség.
A sovány testalkat szerintem is undorító, de ne végletekbe gondolkodj. Mi lenne, ha egészséges testalkatod lenne? Amennyiben szeretnél törődni egy kicsit az egészségeddel, olvasd tovább a kommentemet.
A genetika nem fontos. Ha egészségesen kajálsz, úgyis normális testalkatod lesz. Egyél sok húst, és zöldséget, és egy kevés gyümölcsöt. Minden nap. Amit kerülj, az az egyszerű szénhidrát. Kb minden amiben liszt van, és cukor, esetleg gabona. Néha rizs vagy zabpehely az mehet, de ne vidd túlzásba. A feldolgozott kaják is felejtősek, ilyen a virsli, parizer, felvágott, stb. Ne kövess semmi féle csodadiétát, mert nem használnak. Az itteni "fogyókúrák" kategóriát meg kerüld el messze, mert ott mindenki idióta. Kezdj el sportolni, vagy ha nem akkor járj el minden másnap kocogni egy órát.
Mutasd meg ezt a kommentet a tesódnak és apudnak is, és meglesz a napi jó cselekedet :)
Ne érdekeljen mások véleménye. Ha magaddal meg vagy elégedve és van önbizalmad, akkor az a lényeg.
Ha fogyni akarnál (nem csontsoványra!, hanem izmosodni, formálódni), akkor azt csakis az egészségedért tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!