Kövér vagyok? :/
Figyelt kérdés
14 éves 163 cm-s és 44 kg - os lány vagyok. Nagyon kövér? :/ és szerintetek nem vagyok nagyon magas? Hány éves koromban áll meg a növésem?2013. júl. 21. 20:50
2/18 A kérdező kommentje:
?:D
2013. júl. 21. 20:53
4/18 anonim válasza:
Ezt nem a Humor kategóriába szántad? -.-
Csak tisztázásképpen: egy ma esti kérdésben a kérdező ugyanilyen magassággal, 50 kilósan HÍZNI akar. És neki van több esze...
A magasságodhoz meg annyit, hogy én a 166 centimmel alacsonynak számítok, úgyhogy te minden vagy, csak nem nagyon magas...
5/18 A kérdező kommentje:
oké...és mikor áll meg a növésem mer hirtelen nöttem sokat és igy most azt mondják h magas vagyok
2013. júl. 21. 20:56
6/18 anonim válasza:
A lányok nem nagyon nőnek már 14 éves koruk után.
7/18 anonim válasza:
Olyan 16 éves korodig biztosan. Mondjuk én 14 éves koromtól egy centit se nőttem, de ez egyéni.
8/18 anonim válasza:
Nem kövér vagy hanem hülye. Ráadásul túl vékony(ami szintén csúnya). Őszinte válasz volt tessék.
9/18 Inspactah válasza:
Akkor döntsd már el, hogy kövér vagy magas... elmondom: EGYIK SE! Ki mondta, hogy kövér vagy?? Fogadjunk, hogy az anyád vagy valami hülye barátnőd. Ez kimondottan a sovány kategória..
10/18 anonim válasza:
az ember szervezete 21-24 éves koráig fejlődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!