18/L vagyok 162 cm 69-70 kg körte alkat. Hogyan változtassak magamon?
Figyelt kérdés
Nagyon kellene az életmódváltás mert gyűlölök mozogni mégis muszáj lesz, enni pedig imádok. Az a baj hogy az akaraterőm kb. a béka feneke alatt van, és ha elhatározok valamit tart 1 hétig utána smafu. Mozgáshoz mit ajánlotok? Torna, aerobik? Ételből mit hogyan mennyit? Örülnék a válaszoknak és a segítségeknek.2013. júl. 4. 19:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem, ha ilyen a jellemed, akkor találj inkább magadnak egy fiút, aki így szeret téged, és adott esetben még étellel is szívesen kényeztet :) Te is boldog, ő is boldog. Ez így nem jó?
2/6 Mi közöd Tőle válasza:
Találj egy srácot, akivel lemozgod a feles kilókat! :D
4/6 anonim válasza:
Találj egy olyan srácot, aki az ilyen alkat szerelmese, és nem akar megváltoztatni. Hidd el, nem kevés ilyen van :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem pedig érdemes lenne fokozatosan akár, de áttérned az egészségesebb ételekre, és a mozgásra, nem csak a külsőd, de az egészséged miatt is. Válassz olyan sportot, amit szeretsz és nem nyűg, kezdetben az is jó, ha rengeteget gyalogolsz, vagy eljársz úszni, kosarazni...stb, amit szeretsz. Ha most nem változtatsz a dolgokon, akkor félő, hogy 10 év múlva már nem csak ennyi lesz a súlyfelesleged, hanem akár a duplája vagy triplája, mert akkor már az alap anyagcseréd is lassabb lesz, és sportolni is sokkal kevesebb időd lesz.
6/6 anonim válasza:
Akármennyire is nehéznek tűnik, valóban el kell kezdened mozogni, legalább heti 3-4x, egy órát, és érdemes lenne a táplálkozásodat is megreformálni. Mellőzd az egészségtelen ételeket, chips, csoki, gyorskaja és egyél egészséges ételeket, csirkemellet, barnarizst, zöldséget, gyümölcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!