Szerintetek túl kövér vagyok?
Hú, hát, ránéztem az arányra, szerintem hát azthiszem, hogy ja:S Ha képet látnék jobban meg tudnám mondani. (Szoktak am mások olyat is, hogy a fejük nem látszik a képen, szal... ) Am nem néztem meg, csak gondoltam linkelek egy ilyet:
A méretek alapján nem kéne ducinak lenned, de ezt valóban egy kép segítene eldönteni.
Szerintem addig, amíg valaki jól érzi magát a bőrében, felesleges változtatnia, de ahogy írtad, neked nincs önbizalmad.
Lehetséges, hogy még 1-2 kg mínusz, és sokkal jobban fogod érezni magad, de ne mások miatt változtass, egyedül magad miatt! Próbáld meg azt a súlyt belőni, amivel a legjobban érzed magad, mozogj sokat, igyál sok vizet és ne csökkentsd drasztikusan a bevitt táplálék mennyiségét.
Egyébként hány éves vagy? Lehetséges, hogy még fogsz nőni és sikerül olyan arányt elérned, amilyenre vágysz :)
15 éves vagyok... szóval még fogok nőni pár centit.
A kép itt van. A fejemet levágtam, mert nem szeretném "világgá kürtölni"
( [link] A zárójelet töröljétek ki a linkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!