Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kövér vagyok, vagy vékony?

Kövér vagyok, vagy vékony?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy fogyjak, vagy hízzak. Vannak, akik azért bántanak mert nagy a seggem/nagy a combom, és a rokonaim azt mondják, túl vékony vagyok. Most akkor mi az igazság? 175 cm, 47 kg vagyok.

2013. máj. 20. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne fogyj, ne hízz, sportolj!
2013. máj. 20. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
A magasságodhoz képest kicsit alacsony a tömeged, de ettől még lehet aránytalan testalkatod. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy sportolj.
2013. máj. 20. 19:50
 3/10 A kérdező kommentje:
és milyen sportot tudnátok ajánlani alakformálásra? talán valami táncot?
2013. máj. 20. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt sportolj, amihez kedved van. :)
2013. máj. 21. 03:16
 5/10 anonim ***** válasza:

175 centihez a 47 kiló NAGYON KEVÉS!!!!

A sport jó arra, hogy tónusba hozd magad, bizonyos testrészeket formálj, DE ne a fogyásra menj rá.

2013. máj. 21. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Van tükröd?

2. Teszel fel képet hogy válaszolhassunk?

3. Mi az, hogy fogyj vagy hízz? Ilyen kérdés nem létezik, nem bír értelemmel! Mégis hogy híznál, elkezdenél cukrot enni? Istenem..

Hús és zöldség az ételed, ha ezt eszed és edzel, akkor tökéletes alakod van. Ha nem ezt eszed, akkor hajrá, ideje változtatni. Ha nem edzel, akkor ideje azt is. Igazából ennyire egyszerű! :)

2013. máj. 21. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Még valamit akarok mondani: helyi fogyás nincs! Nem lesz jobb alakod, nem lesz arányosan kisebb a combod, sport nélkül ez nem is fog soha megváltozni, akármit változtatsz az étrenden. Olyan alacsony a tömeged, hogyha lefogynál a rosszakaróid miatt még 10 kilót, a hozzád kiérkező mentősök megállapítanák nálad az élettel összeegyezhetetlen testsúlyt.

Lehetőleg erőedzés legyen. Tánc több, mint a semmi, de nem a legjobb. Egy kicsit keményebbet találhatnál... például a torna. Sok sport van, nem mi mondjuk meg, hogy mit választasz.

2013. máj. 21. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok sport van..

Mégis okos ember szelektál.

Egy nőnek gyógytornák (Jóga, Pilates, Callanetics, Qigong) és önvédelmet adó harcművészet (reális Taichi, Jujutsu, WingChun kungfu, reális Aikido) gyakorlása az igazán ajánlott. Mondjuk férfiaknak is ezek lennének elsősorban..

2013. máj. 21. 12:29
 9/10 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Én nem fogynék a kérdező helyében. Egy laza 10 kiló elférne rajta.
2013. máj. 21. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:

én 166cm és 56kg vagyok, 22éves nő, és mindenki azt mondja, hogy sovány vagyok.

Hát akkor szerintem rád 10kg bőven ráférne.

Tegyél fel képet, izmos nem hinném, hogy vagy, mert azért egy izmos nő több kg, de lehet, hogy tévedek.

Képet kérünk!

2013. máj. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!