Szerintetek kéne sokat fogynom? Nagyon dagadt vagyok? Kép lent
Nem unjátok még ezt???
Magad is látod,hogy nem vagy se molett se kövér......
Valamennyit kéne mert alacsony vagy, viszont dagadt semmiképp nem látszol
21/F
egy újabb idióta lány, aki a topmodellekre akar hasonlítani.
Nem, nem divat az anorexia, felejtsd el, hogy fogyni kéne.
Érezd jól magad a bőrödben. Sportolj, és akkor formálod a tested, jobban fogsz kinézni.
Akinek meg nem NORMÁL testalkatú lány kell, majd vesz magának egy barbie babát, vagy bemegy egy plázába ri.bancvadászatra^^
Tehát akkor az osztálytársaid féltékenyek, vagy nagyon p*csák. Ne foglalkozz velük, úgy vagy jó, ahogy vagy.
Én is ilyen alkatú vagyok, bár én 12 évig táncoltam, nem kéziztem.
Nem túlzok, hogyha azt mondom, hogy fél év során, mikor főiskolára kerültem körülbelül 20-30 srác környékezett meg.
Természetesen nem játszottam velük, előre kikötöttem, hogy csak barátság lehet köztünk, emg minden, nem használtam ki senkit.
De ezzel annyit szeretnék mondani, hogyha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy és szereted magad. Hidd el, sokan észre fognak venni. Ami újfent önbizalomnövelő. (De azért nehogy beképzelt légy...) És mosolyoooogj! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!