Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítenétene valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítenétene valaki?

Figyelt kérdés

Egy kétségbeesett nő vagyok. Van egy férfi, akibe halálosan szerelmes lettem.3 éve tart már, kollégák vagyunk. Elöbb csak barátkoztunk, aztán egyre jobban kötődni keztünk. Napi chetelés, ebéd meghívások.Apró gesztusok és ajándékok. Mindketten bevallottuk, hogy nagyon szeretjük egymást de csak mint barátok.Pár hónappal ezelött történt egy törés köztünk. 3 hónapig nem beszéltünk,a munkámat is hanyagoltam miatta,csak hogy ne találkozzunk. Májusban visszajöttem az Ő kérésére. De mag válltozott. Már nem foglalkozik annyit velem..Ha írok nem reagált azonnal, nem hiv ebédre.... Stb

Ezt én le írtam neki.

Kedves...

Számomra ez kevés amit jelenleg nyújtasz. Sokkal többet igényelek. Bármennyire is szeretlek téged, én elengedem a kezed,ha már nem férek bele az életedbe. Válasz:

Én csak azt kérem, hogy egy kis ideig Érd be kevesebbel

Kérlek mondjátok meg, hogy mi ez

2019. aug. 9. 23:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt igazából vele kellene megbeszélni. Kicsit furcsa, mert ha szeretne, akkor veled szeretne lenni, ha meg nem, akkor kérné, hogy legyetek csak barátok/kollégák. Egyszer hívd félre, hogy kettesben legyetek, és beszéljétek meg a dolgot személyesen, az a biztos.
2019. aug. 9. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebből az jön le, hogy neked van valakid és ő megunt várni...
2019. aug. 9. 23:24
 3/5 A kérdező kommentje:
El veszíteni nem akar. Abban biztos vagyok, hogy nagyon szeret! Csak azt nem tudom, hogy hogyan?
2019. aug. 9. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt embereknél ez úgy szokott lenni szerelem esetén, hogyha függetlenek akkor járni kezdenek.Ti meg megbeszéltétek helyette ,hogy barátok vagytok.Nyilván vagy mind a kettőtöknek van párja, vagy csak egyikőtöknek. Ha annyira szeretne mint írod már rég járnátok,felvállalná a kapcsolatot veled.De nem tette úgyhogy álomvilágban élsz.Nem szeret vagy legalábbis nem annyira.Lehet valaki elárulta a feleségének, barátnőjének a viszonyát és most húzza magát, jófiút játszik otthon.Minden esetre bárhogy is van, felnőtt emberek között az ilyen játszmázás teljesen felesleges.Felejtsétek el egymást.
2019. aug. 9. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Mindketten bevallottuk, hogy nagyon szeretjük egymást de csak mint barátok"

?? Mit kell ezen bevallani? Most akkor csak barátkoztatok, vagy qrtatok is?

És mi értelme ilyen full ködös megfogalmazásnak, mint ez az egész? Vele is így kommunikálsz? Nem meglepő, ha nem jutottatok 3 év alatt egyről a kettőre.

"Ezt én le írtam neki:"

- Megint csak: tudtok értelmesen is beszélni néha, vagy csak rébuszokban és fogalmakkal dobálózva? Sehol egy konkrétum, egy szándék, vagy bármi. Semmi. Ez egy nagy büdös semmi. :D

Mit kellene tenni?

Tiszta, egyértelmű kérdés -> Tiszta, egyértelmű válasz. Ennyi.

2019. aug. 10. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!