Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenétene valaki?
Egy kétségbeesett nő vagyok. Van egy férfi, akibe halálosan szerelmes lettem.3 éve tart már, kollégák vagyunk. Elöbb csak barátkoztunk, aztán egyre jobban kötődni keztünk. Napi chetelés, ebéd meghívások.Apró gesztusok és ajándékok. Mindketten bevallottuk, hogy nagyon szeretjük egymást de csak mint barátok.Pár hónappal ezelött történt egy törés köztünk. 3 hónapig nem beszéltünk,a munkámat is hanyagoltam miatta,csak hogy ne találkozzunk. Májusban visszajöttem az Ő kérésére. De mag válltozott. Már nem foglalkozik annyit velem..Ha írok nem reagált azonnal, nem hiv ebédre.... Stb
Ezt én le írtam neki.
Kedves...
Számomra ez kevés amit jelenleg nyújtasz. Sokkal többet igényelek. Bármennyire is szeretlek téged, én elengedem a kezed,ha már nem férek bele az életedbe. Válasz:
Én csak azt kérem, hogy egy kis ideig Érd be kevesebbel
Kérlek mondjátok meg, hogy mi ez
"Mindketten bevallottuk, hogy nagyon szeretjük egymást de csak mint barátok"
?? Mit kell ezen bevallani? Most akkor csak barátkoztatok, vagy qrtatok is?
És mi értelme ilyen full ködös megfogalmazásnak, mint ez az egész? Vele is így kommunikálsz? Nem meglepő, ha nem jutottatok 3 év alatt egyről a kettőre.
"Ezt én le írtam neki:"
- Megint csak: tudtok értelmesen is beszélni néha, vagy csak rébuszokban és fogalmakkal dobálózva? Sehol egy konkrétum, egy szándék, vagy bármi. Semmi. Ez egy nagy büdös semmi. :D
Mit kellene tenni?
Tiszta, egyértelmű kérdés -> Tiszta, egyértelmű válasz. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!