Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, aki 10 év házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki 10 év házasság után is ugyanolyan szerelmes a párjába? (Mint én)

Figyelt kérdés
tegnap 15:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Én a feleség vagyok; egyébként úgy érzem és gondolom, a férjem is így van velem kapcsolatban.
tegnap 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Annyira szerelmes vagy, hogy itt, az internet pöcegödrében kell ezt világnak kiáltani?
tegnap 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 év után se vagyok már olyan szerelmes.
tegnap 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Attol fugg, ki mit ert szerelem alatt.

Nekem nem volt rozsaszin kod, de nem ettol erzem magam szerelmesnek. Masnak viszont ez a szerelem, igy az o ertekrendje szerint pl nem vagyok szerelmes. Szerintem meg a rozsaszin kod nem szerelem :D szubjektiv.

tegnap 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Én, és nem 10év, hanem 23.

48/f

tegnap 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, el tudnád mondani, mit jelent számodra a szerelem? Én tesóm is már hosszú évek óta szerelmes a párjába "ugyanúgy", de amikor megkérdeztem, hogy számára mit jelent a szerelem, akkor mindössze annyi volt a válasz, hogy azt, hogy szeret vele lenni.
tegnap 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az igazi szerelmet egyszerű halandó nem tudja megfogalmazni, így a "szeret vele lenni" lehet, hogy tökéletes megfogalmazás... neked lehet, hogy ez egy egyszerű mondat...

De tudod mit, én is szeretek a feleségemmel lenni... de te mégis honnan tudhatod, hogy egy másik személy számára, aki ezt mondja, ez mit jelent... sehonnan.

tegnap 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
8 évig voltam szerelmes, nem ugyanazzal az intenzitással, mert az évek alatt sok sérelem lerakódott. Aztán jött egy végső nagy konfliktus, ott kiábrándultam. Kb.fél óra elég volt hozzá. 9 éve nem szeretem. A gyerek és anyagiak miatt nem válunk. Semmi nincs köztünk.
tegnap 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
6 Én is voltam már szerelmes, hát, annál azért több történt, többet éreztem, és többet tudnék leírni, mint hogy szeretek vele lenni.
ma 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!