Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanolyan érzésekkel voltál szerelmes tizenévesen, kamaszként, mint most felnőttként? Én miért nem? (húszas-harmicasok)
Azt látom hogy felnőttként az emberek hasonlóan rózsaszín ködös, falkaparós, állandóan a másikra gondolós módon szerelmesek (amikor azok), mint ahogy akár 12, 15 vagy 19 évesen szoktunk lenni mind.
Tizenévesen volt öt szerelmem (8 év alatt), akikkel 2-vel együtt is voltam és szép emlékeim vannak róluk, tudom milyen átélni azt, amit fentebb leírtam. Azóta viszont eltelt kb 5 év, hogy az utolsó ilyen kapcsolatomnak vége lett és úgy érzem nem voltam szerelmes azóta.
Voltam kapcsolatokban, voltak párjaim akiket tiszteltem, kedveltem, jó volt velük lenni, de olyan nagyon szeretős, hiányzós, vágyós módon nem voltam szerelmes beléjük. Ráadásul nem élek begubózott életet sem, sok új embert ismerek meg, de nem volt egy sem akibe belezúgtam volna
Sosem ért semmilyen nagy párkapcsolati trauma és túlvagyok minden korábbi kapcsolatomon is, szóval biztos nem ilyenről van szó.
26 éves vagyok.
Hát azt a mindent elsöprő hősies naivitást már nem tudnám sztem többé érezni. Hittem, nagyon. Olyan hőfokon, hogy elégtem benne és belehaltam.
Azóta megismertem a működésem és értem miért éreztem akkor úgy. Persze, vannak csodák, de a realitásokban már jobban hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!