Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mi teszi a tökéletes kapcsolatot? Másik kérdésem, kell-e szakítani, ha jó a kapcsolat, ugyanolyan, mint mikor szerelmes voltál, de benned megváltozott valami, vágysz az újdonságra, felfedezni új embereket?
Sajnos én nem tudok senkihez sem kotorni hosszútávon
Hamar megunom az egészet , ahogy elmúlik a biokemia az agyban és a rózsaszín köd ,tehernek nyűgnek gondnak elem meg a kapcsolatot
Nekem utána kell az új a friss a kaland ne legyen monotonitás mert az untat
Addig érdekel a kapcsolt míg az ismerkedős pörgős resz van de utána megunom mert számomra unalmas
N24
A jó kapcsolat amiben jól érzed magad mikor vágysz a párod társaságára szívesen osztod meg vele a gondolataidat szívesen kedveskedsz neki működik a szex stb.
A kapcsolat alapja a bizalom szeretet tisztelet kommunikáció ezek teszik a jó kapcsolatot.
Szerintem az hogy felmerül az hogy újat akarsz azt jelzi hogy valami nincs renden el kell döntened hogy ér e annyit hogy végig gondold hol a hiba vagy inkább már lépnél. Ha arra vágysz jobban hogy keress valakit akkor szakítás lesz belőle és tisztább már most lezárni.
Amikor ilyen kérdések foglalkoztatják az embert és hasonlóképp érez az már eleve nem jó jel, és kétségeket kelt.
Ilyenkor mérlegelni kell a kapcsolatodat, a társadat, az érzéseidet, és a jövőképedet, hogy mit is szeretnél , mit is szeretnél elérni az életedben, és azt kivel szeretnéd, milyen emberrel, milyen érzésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!