Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy éve ugyanolyan hatással van rám valaki, akkor szerelmes vagyok?
Hát, ha ez a hatás olyan "szerelmi hatás" akkor igen.
De vannak hatások amik nem :D Én pl. 2 éve érzek unszimpátiát a pénztáros csaj irányába (kölcsönös unszimpátia), de ebből az ég óvjon, hogy bármi más legyen ebből.
#1 :D ez jó volt.
Szerintem nem ugyanaz a kettő, pl. rám 20 éve hatással van egy amerikai rockbanda énekese, szerelmes még sem vagyok.
Valami rajongás érzéssel kevered. Vannak olyan emberek, akik mellett nehéz közömbösnek maradni, mert annyira erős a kisugárzásuk.
Jók a válaszok:) :D
Izgatott leszek, ha meglátom:) Odamennék megölelni stb stb Nagyon gáz vagyok?:D
Ha nem tudod, hogy szerelmes vagy e, akkor nem vagy szerelmes.
Amikor valaki szerelmes, azt pontosan tudja, nem kell közvélemény kutatást tartani róla.:)
Ezt te tudhatod, te érzed...
Ebből mi annyit vonhatunk le,hogy pozitív hatással van rád az illető még mindig. Megvan a szikra benned, még mindig megmozgatja a fantáziád mindenféle szempontból, akkor valószínűleg vonzódsz hozzá.
Bár van viszonztlan szerelem is, de szerintem a szerelemhez kettő ember kell, úgyhogy ez csak vonzódás és fellángolás a részedről sztem. Ha együtt avytok akkor igen ez lehet szerelem is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!