Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy éve ugyanolyan hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy éve ugyanolyan hatással van rám valaki, akkor szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Leírhatatlan...
2017. okt. 1. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ez a hatás olyan "szerelmi hatás" akkor igen.

De vannak hatások amik nem :D Én pl. 2 éve érzek unszimpátiát a pénztáros csaj irányába (kölcsönös unszimpátia), de ebből az ég óvjon, hogy bármi más legyen ebből.

2017. okt. 1. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 :D ez jó volt.

Szerintem nem ugyanaz a kettő, pl. rám 20 éve hatással van egy amerikai rockbanda énekese, szerelmes még sem vagyok.

Valami rajongás érzéssel kevered. Vannak olyan emberek, akik mellett nehéz közömbösnek maradni, mert annyira erős a kisugárzásuk.

2017. okt. 1. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:

Jók a válaszok:) :D

Izgatott leszek, ha meglátom:) Odamennék megölelni stb stb Nagyon gáz vagyok?:D

2017. okt. 1. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod, hogy szerelmes vagy e, akkor nem vagy szerelmes.

Amikor valaki szerelmes, azt pontosan tudja, nem kell közvélemény kutatást tartani róla.:)

2017. okt. 1. 11:33
 5/7 A kérdező kommentje:
:)
2017. okt. 1. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te tudhatod, te érzed...

Ebből mi annyit vonhatunk le,hogy pozitív hatással van rád az illető még mindig. Megvan a szikra benned, még mindig megmozgatja a fantáziád mindenféle szempontból, akkor valószínűleg vonzódsz hozzá.

Bár van viszonztlan szerelem is, de szerintem a szerelemhez kettő ember kell, úgyhogy ez csak vonzódás és fellángolás a részedről sztem. Ha együtt avytok akkor igen ez lehet szerelem is:D

2017. okt. 1. 15:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Viszonzatlan sajnos, de életem legszebb érzése akkor is:)
2017. okt. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!