Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok/maradtatok már együtt valakivel sajnálatból?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi a sztori és meddig bírtatok így vele lenni?
2023. szept. 2. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Néhány hónapig, és nem bántam meg.

A srác nagyon nehéz időszakon ment keresztül, nem akartam ezt azzal tetézni, hogy ott hagyom. Közel fél évig maradtam még vele azután, hogy magamban eldöntöttem, hogy vége.

Nem mondom, hogy mindenkinek ezt kell tennie, de én nem bánom, hogy akkor nem dobtam még egy lapáttal a szenvedésére.

2023. szept. 2. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sajnos, vagy nem sajnos én nem bírom sokáig magamban tartani, ha problémám van egy adott helyzettel, főleg közel álló személy esetén. Ha már csak a sajnálat maradt, akkor azt nem erőltettem soha.
2023. szept. 3. 02:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Két évig. Soha! nem szabad ezzel játszani mert a végén visszaüt elég keményen és még te fogod magad szarul érezni.
2023. szept. 3. 05:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azért maradtam vele mert azt mondta megöli magát ha szakítok vele, eljátszotta a metrómegallíban a szívrohamot egy veszekedésnél, erőből magához szorított ha haza akartam menni. 10 éve szakítottunk nagynehezen azóta is él :D
2023. dec. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!