Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik nem házasodnának még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem házasodnának még egyszer válás után, melyik a legfőbb oka?

Figyelt kérdés

ma 10:37
A kérdező szavazást indított:
Nem tudnék már mást ugyanúgy szeretni, mint a jelenlegi/volt páromat.
Csalódásként éltem meg, egyszer elég volt.
Elvből hiteltelen számomra válás után újra megházasodni.
Közös vagyont nem szeretnék még egyszer.
Egyéb ok.
15 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Mert rájöttem, hogy egyedül sokkal nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban tudok élni. Szabadidő partnerre vagy lazább kapcsolatra nyitott vagyok, de a szabadságom nem adnám fel már senkiért.
ma 10:39
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Együtt élek egy nővel akit szeretek de semmi egyéb. Nem lesz esküvő, mert ha kiejti a száján akkor ennyi volt.
ma 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Igaz, nem elvált vagyok, hanem özvegy, de ugyanazokért az okokért nem megyek újra férjhez, mint az #1-es.
ma 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Én alapból nem szeretnék házasodni, sosem tartottam fontosnak. Volt egy barátnőm, aki elítélt emiatt, azt mondta, nem elég fontos számomra a párom, ha nem akarok papíron elköteleződni és aki nem házasodik, az csak azért csinálja, hogy bármikor könnyedén kiléphessen a kapcsolatból.

Érdekes módon pár évvel később elvált és azt mondta, soha többet nem házasodik meg senkivel 😀

ma 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
A béke és a nyugalom igénye.
ma 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Én mindenkit megcsaltam 😒, ezért nem való nekem a házasélet.

Másra vágyok egy idő után.

ma 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

#6!

Ez egy őszinte kijelentés tőled! Férfi vagy?

ma 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok 🫣

ma 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Több gyermeket nem akarok, a házam, pénzem örökölje a 2 fiam.

33N

ma 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül sokkal tisztább, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb az életem.Nekem nagy csalódás volt a házasságosdi.Tény, hogy nagyon rosszul választottam férjet.De amilyen kínálat volt és van, nem tudtam és tudnék jól választani.Ezzel szembesülni nagyon rossz volt, de 10 év elteltével már élvezem, hogy nincsenek olyan viharok,mint egy másik emberrel való kínlódás.
ma 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!