Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem házasodnának még egyszer válás után, melyik a legfőbb oka?
Figyelt kérdés
nov. 27. 10:37
11/15 anonim válasza:
Sosem akartam házasodni, mert nem tartom fontosnak + elég sok rossz példát láttam magam körül.
12/15 anonim válasza:
Nem a hàzassàg, hanem a vàlàs soràn szerzett tapasztalatok miatt soha többè. Èveken àt tartó rèmàlom volt a vàlàs, súlyos beteg lettem tőle, és ràjöttem hogy nem az ismerkedèskor,sem az együttéléskor hanem váláskor ismeri meg az ember a pàrjàt.
13/15 anonim válasza:
A legfőbb ok már nem tudnék bízni senkiben.
A volt feleségem akkor csalt meg amikor a legnagyobb szükségem lett volna arra,hogy támogasson és melletem legyen.
Nem hiszem,hogy ezt érdemeltem közel harminc évi házasság után.
Ahogy a mondás is tartja akit a kígyó megmart az a gyíktól is fél.
14/15 anonim válasza:
1. mert sokkal jobb egyedül élni, van csomó szabadidőm, magamra kell főzni, mosni, kevesebb háztartás
2. szexelni összejárni, azzal semmi gond, de nem akarok még egyszer együtt élni bárkivel
3. házasság? Egyszer már megvolt, tönkrement, szóval nem tartós dolog, minek ugorjak bele újra?
15/15 anonim válasza:
Minden csaloʻdàs egy egy ősz hajszàl ès egy egy plakk a koszorús ereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!