Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Igaz a legtöbb esetben, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a legtöbb esetben, hogy akik egy-másfél éves ismeretség után házasodnak, azok általában egy idő után szétmennek?

Figyelt kérdés
Legalábbis ismerősi körben én ezt tapasztalom. Sokan 30-35 felett ismerkedtek meg, nemritkán 1 év után össze is házasodtak, de néhány éven belül szétmentek.

júl. 10. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Akiket ismerek, kortól függetlenül vagy elváltak vagy csak érdekből, kényelemből maradtak együtt, olyan is van akik nem szexelnek egyáltalán, sőt külön szobában alszanak. Talán egy házaspár van akik szerintem jól elvannak együtt. Az én számaimból kiindulva minimum 90% válás lesz.
júl. 10. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
30-35 között, ha gyereket is szeretnének a felek, akkor már nem opció az, hogy 7-8 éveket várjanak, mintha 18 évesen jönnének össze. Szerintem az idő előrehaladtával ez a várakozás fordítottan arányosan csökken, ami érthető, de 1 év az mindenképpen elhamarkodott szerintem. Legalábbis akkor, ha boldog, stabil házasságot szeretnének megalapozni. Ahhoz mindenképpen több idő kell előtte.
júl. 10. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A házasságok nagy része válással végződik, függetlenül attól, hogy mennyi idő múlva házasodtak össze. Számos példát ismerek, akik évekig együtt voltak, mire összeházasodtak, és nagyon rövid idő után elváltak.
júl. 10. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Butaság. Sőt, én azt látom furának, aki 7-8 évig húzza az időt.
júl. 11. 07:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akik a kornyezetemben egy eves kapcsolatban hazasodtak, azert tettek, mert uton volt a baba. Abbol egy par meg egyutt van, 4 eve, naluk most szuletett a masodik gyerek. Egy masik mar a gyerek elso szulinapjat kulon toltotte, a csaj 27 evesen most hazasodott ujra, de most nem terhes.
júl. 11. 09:17
 6/9 Senior Séf ***** válasza:
50%
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le. Ha ezt az időszakot túléli a szerelem, van remény a folytatásra.
júl. 11. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább pont azt látom, hogy akik 10 évig jól megvannak házasság nélkül utána összeházasodnak és szinte azonnal elválnak
júl. 11. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Na meg vannak azok is, akik válnak 5-10 év után, aztán eszükbe jut, hogy ketyeg az a bizonyos biológiai óra. Így már a válás után egyből ugranak a másik kapcsolatba, 1-2 év és jön a házasság, gyerek stb. Mert érzik a társadalmi elvárás súlyát...

Ha később rossz is lesz a kapcsolat, másodszor már nem biztos, hogy mernek válni

júl. 12. 09:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8as ez amúgy nem biztos hogy teljesen így van ahogy te ezt kívülről látod. Amikor valaki 10 éves kapcsolat után szinte egyből házasodik sokszor inkább pont hogy akkor találja meg a megfelelő embert és az elsőv csak megszokásból volt együtt, nyilván azért nem is volt házasság. Biztos ez olyankor rosszul esik az illetőnek, de ezt inkább belemagyarázásnak érzem, hogy kapuzárási pánik, meg nem mernek válni… Hidd el aki egyszer kilépett egy 10 éves kapcsolatból ugyanúgy megteszi újra ha rossz a kapcsolat
júl. 12. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!