Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet egyszerre két férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két férfit szeretni? Hogyan lehet ezen túl lendülni?

Figyelt kérdés
A férjemmel egy helyen dolgozunk, de dolgozik ott egy másik férfi akivel elképesztő köztünk a kémia. Senkivel nem éreztem még ezt. Bármikor beszélünk és látjuk egymást már csak a tekintetünkkel feltudnánk falni egymást… tudom hogy az újdonság érzése miatt van ez és ez “csak” vágy kíváncsiság…Az iránta táplált szenvedélyt próbálom a házasságunkba forgatni, de olyan hullám völgyeken megyek keresztül amivel nem tudok mit kezdeni. Ha a közelében vagyok nem tudok gondolkozni, ha nem látom az a baj teljesen kikészít.… A férjem nem akarom és úgy érzem nem tudom átverni és hátba szúrni egy ilyen dologgal, de közben mégis félek, mert olyan hatással van rám amit már nem tudok irányítani az adott pillanatban. Egyszerűen csak a tudtára kellene adnom, hogy a férjemet szeretem jól megvagyunk mert tényleg így van. Elképesztő szerencsés vagyok vele, igazi minta férj akiből egyszer jó apuka is lesz. De valahol ettől kíváncsibb és önzőbb vagyok, mert vele se akarom teljes megszakítani a “kapcsolatot” főleg úgy nem hogy napi szinten látjuk egymást… A házasság előtt abszolút nem éltem ki magam és ez megint csak gond. Sokszor megkaptam a férjemtől hogy nagy kockázatot vállalt velem ez miatt és abszolút igaza van. Mindent meg beszéltünk eddig mindent es most nem merek leülni vele erről beszélni. Neki nem fér bele más, tudom. Nekem viszont igen akár a részéről is. Én nem hiszek abban hogy egy házasságban nincsenek kilengések ő igen... Tudom ha belemegyek kiderül és a házasságomnak vége és amíg élek bánnám. Annyit nem ér tudom jól… de közben egyik percben úgy érzem nem tudok magamon uralkodni a másikban pedig racionálisan tudom látni a dolgokat. Nem tudom hogyan lehet ezen túllendülni. Csak azt érzem, hogy megbolondulok az érzelmi hullámvölgyön és szenvedek…

febr. 15. 17:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Csak azt nem értem, hogy ha a férjeddel teljesen máshogy gondolkodtok a monogámiáról, akkor mi a fenének házasodtatok össze? Alapból nem vagytok "kompatibilisek".

A leírtak alapján neked a nyitott/poliamor kapcsolatok valóak. Egy monogám házasságban csak gyötrődni fogsz hosszú távon.

febr. 15. 17:24
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Lehet én egyszerre 4 et szeretek ..
febr. 15. 17:30
 3/17 anonim ***** válasza:
Lehet persze,volt már rá példa.
febr. 15. 17:35
 4/17 anonim ***** válasza:
Persze sokkal konnyebb tét nelkul ismerkedni mikor all mögötted vki es van önbizalom meg biztonság mint ugy ha ki lennél vágva az utcara egy senkiként.
febr. 15. 17:41
 5/17 A kérdező kommentje:
1 válaszoló: Nagyon egyszerűen. Borzalmas gyerekkorom volt, alkoholista apa akinek eljárt sokszor a keze és az meg a legkevesebb a lelki terror ezerszer rosszabb volt… anya kicsi voltam amikor meghalt… a testvérem én neveltem gyerekként… majd amikor felnőttem egy jó nagy szerelmi csalódás ért és megfogadtam magamnak, hogy a nélkülözés és sok szar után tudatosan fogom az életem folytatni mivel a férjem nagyon szeret az első perctől hihetetlen hogy ilyen létezik egyáltalán úgy gondoltam hosszútávon a legjobb amit tehetek az az ha vele maradok. A biztonságot kerestem. Megtaláltam és most itt tartok a biztonságommal…
febr. 15. 17:41
 6/17 anonim ***** válasza:
Tehat te voltal a titkarno aki ramozdult a cegvezeto fonokre es osszehazasodtatok ra par evre most jott egy egyszeru melos akitol szetfolysz , de a penzes ferjedet nem akarod eldobni az egyszeru csoro melosert., ertem en..
febr. 16. 01:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Igazából mi a kérdésed?
febr. 16. 01:12
 8/17 A kérdező kommentje:

Ez nem a pénzről szól ráadásul nem cégvezető a férjem mind a ketten egyforma “szinten” vannak, a férjem például amikor összejöttünk kétkezi munkás volt… nemrégen szerezte meg a diplomáját, ráadásul még csak titkárnő se vagyok. Tehát ez a fantázia nem jött be. De jó tudni hogy vannak alig előítéletes kedves emberek. Arról nem is beszélve, hogy jól keresek és bőven eltudnám tartani magam, ha arról lenne szó…

A kérdés az lenne, hogy ezen hogy tudtak mások túllendülni. Mi segített nekik csak mások tapasztalatira lennék kiváncsi. Ki hogyan vészelt át egy ilyen időszakot…

febr. 16. 03:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Van gyereketek a férjeddel?
febr. 16. 10:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek igazából 5éve úgy vagyunk a baba dologgal ha jön jön ha nem nem és nem jött össze még ennyi idő alatt kivizsgáláson meg nem voltunk, mert annyira nem is érezzük hogy most nagyon gyereket akarnánk.
febr. 16. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!