Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egyszerre két embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két embert szeretni?

Figyelt kérdés
Szeretem a férjemet, 15 éve vagyunk együtt. Egy másik férfi évek óta tetszik, mostanában sokszor futottunk össze és beszélgettünk. Nem tudom kiverni a fejemből, egész nap szinte róla ábrándozok. Szerelmes lettem belé? Párommal nyilván már nem lángol úgy a tűz és felszállt a rózsaszín köd, de ettől még szeretjük egymást. Ez mégis más érzés, és nagyon zavar amiért nem múlik.

2024. febr. 5. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Első körben fellángolás.

Aztán kiderül pár szex után.

2024. febr. 5. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Nálam és a párommal nem volt , nem is lesz ilyen tiniknek való rózsaszín köd, mi elhatároztuk, hogy nem engedünk belépni senki mást az életünkbe mert monogámok vagyunk és hűségesek egymáshoz , rajtad múlik mi az elhatározásod: Hagyod, hogy külső személy befolyásoljon a párod iránti érzéseidben és későbbi életcélodban, hogy mennyire tervezel a jelenlegi pároddal, akkor elgondolkoznék azon : Vajon nekem kell ez a kapcsolat, ha már érzelmileg ennyire nem vagyok stabil lenni mellette?
2024. febr. 5. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem múlik szerintem mert igazán a férjed nem szereted. Ha szeretnéd az a fellángolás már elmúlt volna. Te mániákus módon kötődsz a másikhoz, mert igazából nem akarsz a férjeddel együtt lenni és a másik személy számodra a pótlék és menekülési útvonal. De ha vele lennél vagy egykettőre felébrednél hiszen csak egy trófea, vagy még jobban belebolondulnál. Igazság szerint mindkettőt békén kéne hagyni és teljesen más személlyel együtt lenni a jövőben.
2024. febr. 5. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Szereted a férjed, de azért ábrándozol másról, mert vmi hiányzik a házasságodból!

Ami hiányzik, az a kezdeti figyelem, tűz, izgalom, esetleg szerelem.

Az, hogy nőnek érezd magad, mert a férjed hiába mondja,csini, szép, szexi vagy.

Tőle már hallottad százezerszer!

Mástól is kell a megerősítés.

Tegyük fel,önző leszel,és megteszed. Utána olyan bűntudatod lesz, hogy rájössz, ennyit nem ér egy farok se, és rohadtul nem érte meg!!!!

Mikor már nem bírod tovább, hogy hülyére vetted, átverted, a férjed, mivel alapból önző vagy, és elmondod neki hogy megcsaltad, csak hogy a TE lelked megkönnyebbüljön.

Mert ugye másra akkor se fogsz gondolni.

Beszélj a férjeddel!

Mond el neki, hogy mi hiányzik a házasságotokból!

Együtt keressetek megoldást!

2024. febr. 5. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez vigasztal, szerintem nem vagy szerelmes. Fogd fel ugy, hogy ez egy "akadaly, egy proba" a hazassagodban. Mindenkinek lesz elobb utobb es ilyenkor dol el, hogy a joban-rosszban valodi fogadalom volt e.
2024. febr. 5. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Lehet egyszerre két férfit szeretni. Az okosok azt mondják, hogy válaszd a másodikat. Én ezzel nem értek egyet.

Volt egy párkapcsolatom, ő volt a mindenem. Azt akartam, hogy ő legyen a férjem. Nem féltem volna vele leélni az életem. Eszem ágában sem volt kikacsintani. Aztán kiderült, hogy ő csak azt akarja, hogy legyek mellette, de nem tervez közösen. Kizárt a közös otthon, eljegyzés a 9. évben talán, nem tudja, én vagyok-e az igazi.

Nem vagyok rá büszke, de ezzel párhuzamosan jött a második. Ahogy hulltak ki a csontvázak a szekrényből, én fél évig folyton elutasítottam a második közeledèsét.

Én a másodikat választottam, és így teljes az életem. Végre van jelenem és holnapom.

Azt viszont tudom, hogy még egy ilyenen nem mennék keresztül soha. Emellett a férfi mellett elköteleződtem - biztosan nem kell másik, nem csak én választottam, de ő is engem.

Ha az első a vőlegényem vagy a ferjem lett volna, nem hagytam volna nyitva ajtót a masodiknak. 6 év után is pokoli felejteni, hát még 15! Voltak napok, amikor nagyon megbántam a tettem, de általában tudom, hogy most vagyok jó helyen.

Ha ma te jó helyen vagy, és nem tudnád eldobni a 15 év emléket és a jelent, további közös jövőt, akkor ez sokkal nagyobbat nyom a mélegen, mint a második férfi.

Én tudtam kettőt szeretni, az elsőt mélyen mindig fogom, de a másodiknál tanultam meg, hogy milyen az igazi lángoló szerelem. Viszont bezártam a kaput!

2024. febr. 5. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
A férjedet szereted, a másikba szerelmes vagy.
2024. febr. 5. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A megszokást kevered a szerelemmel
2024. febr. 5. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet.
2024. febr. 6. 01:18
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Így van ahogy mondják.

Szeretni akár 10 embert is lehet, szerelemmel csak eggyet.

2024. febr. 6. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!