Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két embert szeretni?
Első körben fellángolás.
Aztán kiderül pár szex után.
Szereted a férjed, de azért ábrándozol másról, mert vmi hiányzik a házasságodból!
Ami hiányzik, az a kezdeti figyelem, tűz, izgalom, esetleg szerelem.
Az, hogy nőnek érezd magad, mert a férjed hiába mondja,csini, szép, szexi vagy.
Tőle már hallottad százezerszer!
Mástól is kell a megerősítés.
Tegyük fel,önző leszel,és megteszed. Utána olyan bűntudatod lesz, hogy rájössz, ennyit nem ér egy farok se, és rohadtul nem érte meg!!!!
Mikor már nem bírod tovább, hogy hülyére vetted, átverted, a férjed, mivel alapból önző vagy, és elmondod neki hogy megcsaltad, csak hogy a TE lelked megkönnyebbüljön.
Mert ugye másra akkor se fogsz gondolni.
Beszélj a férjeddel!
Mond el neki, hogy mi hiányzik a házasságotokból!
Együtt keressetek megoldást!
Lehet egyszerre két férfit szeretni. Az okosok azt mondják, hogy válaszd a másodikat. Én ezzel nem értek egyet.
Volt egy párkapcsolatom, ő volt a mindenem. Azt akartam, hogy ő legyen a férjem. Nem féltem volna vele leélni az életem. Eszem ágában sem volt kikacsintani. Aztán kiderült, hogy ő csak azt akarja, hogy legyek mellette, de nem tervez közösen. Kizárt a közös otthon, eljegyzés a 9. évben talán, nem tudja, én vagyok-e az igazi.
Nem vagyok rá büszke, de ezzel párhuzamosan jött a második. Ahogy hulltak ki a csontvázak a szekrényből, én fél évig folyton elutasítottam a második közeledèsét.
Én a másodikat választottam, és így teljes az életem. Végre van jelenem és holnapom.
Azt viszont tudom, hogy még egy ilyenen nem mennék keresztül soha. Emellett a férfi mellett elköteleződtem - biztosan nem kell másik, nem csak én választottam, de ő is engem.
Ha az első a vőlegényem vagy a ferjem lett volna, nem hagytam volna nyitva ajtót a masodiknak. 6 év után is pokoli felejteni, hát még 15! Voltak napok, amikor nagyon megbántam a tettem, de általában tudom, hogy most vagyok jó helyen.
Ha ma te jó helyen vagy, és nem tudnád eldobni a 15 év emléket és a jelent, további közös jövőt, akkor ez sokkal nagyobbat nyom a mélegen, mint a második férfi.
Én tudtam kettőt szeretni, az elsőt mélyen mindig fogom, de a másodiknál tanultam meg, hogy milyen az igazi lángoló szerelem. Viszont bezártam a kaput!
Így van ahogy mondják.
Szeretni akár 10 embert is lehet, szerelemmel csak eggyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!