Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet valakit egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakit egyszerre szeretni és gyűlölni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, vonz mint a mágnes, talán szerelmes is vagyok, mert folyton rá gondolok. Ugyanakkor tudom hogy egy patkány, és miközben egyfolytában vele lennék, szeretnék megszabadulni tőle. És gyűlölöm amiért igy hat rám!

Hogy lehet ilyen kettősen érezni? Többször próbáltam már lezárni, de nem ment. Túlságosan hiányzik, nélküle üresnek érzem magam. Komolyan nem értem magam. Vagy ez lenne a traumakötés?

nov. 10. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Yup, ez a kötődési zavar ami legtöbbször gyermekkori traumából fakad. Sokszor önbecsülés hiányát okozza. Ha nem nézed önmagad akkor sajnos úgy használ ki ahogyan akar.
nov. 10. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos pont így ahogy írod. Sokszor olyat szeretünk aki nem vesz semmibe. Ezt valahogy le kell magadban küzdeni, mert csak rossz lesz, hogyha adsz ennek teret.
nov. 10. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Kb alfák felé va ez.

Tudja az ember lanya hogy nem kéne és mégis.

nov. 10. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem vagy belé szerelmes. Akit tényleg szeretsz azt közben nem gyűlölöd.
nov. 10. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Csak eső létezik? Csak napsütés?

Én mindenkit utálok és mindenkit imadok.

nov. 10. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs koztetek semmi.. akkor mitol is erted uresnek magad? Bolond vagy?
tegnapelőtt 00:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Na en ilyen szexkapcsolatba voltam, még mindig kotodom es vonzodom hozza, de nem mennek vissza mert mar tobbszor szakitottunk es kezdtuk umra es mindig ugyan az van, h 1 goreny es semmibe vesz, a lofa*nak js van vege, most ha meglatom meg csillog a szemem vonz, de kozbe utalom mert 1 patkany
tegnapelőtt 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy nincs. Tény hogy személyesen még nem sokat találkoztunk, de minden nap órákat irunk, telefonálunk. Amikor találkoztunk akkor meg teljesen összegabalyodtunk.

tegnap 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!