Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők képesek rá 😂
De szerintem szìvből gyűlölni nem lehet azt akit szeretsz,max ha van egy jó kis személyiségzavarod.
De van egy idevágó nótám 😀
A szeretetről és gyűlöletről nekem egészen más elképzeléseim vannak, mint nektek.
Egyrészt a gyűlölet sose egy ok, hanem maga az okozat. A félelemből születik.
Másrészt a szeretet nem egy érzés, ami elmúlhat és gyűlöletté alakulhat. Inkább egyfajta tudásnak nevezném, ha nagyon a szavak kereti közé szeretném szorítani. Igen, talán ez a legjobb szó rá. Tudás. De ez is félrevezető, mert a tudásról sokaknak a tankönyvek ugranak be. De én egy egészen másfajta tudásra gondolok, ami igazából ott van már mindenkiben mélyen belekódolva.
Szóval a kérdésedre a válasz: Az a fajta szeretet és gyűlölet, amit te érzel, csak illúzió. Így nincs értelme a kérdésednek, mert a szeretet, ami tényleg valódi, és ami nem indulatokból és érzésekből táplálkozik, nem fér össze se a félelemmel, se a gyűlölettel.
love-hate
aki tud angolul, annak ez nem is kérdés....
Szerintem nem.
Ha valakit szeretsz, de olyan dolgot csinál, amit te nem tolerálsz, de mégis elviseled, miközben olyan rosszul esik, hogy belül szétszakadsz, akkor nem azt a másikat gyűlölöd, hanem saját magadat, amiért hagyod, hogy így bánjon veled, csak épp rá vetíted ki ezt a gyűlöletet.
Ha valakit alapból gyűlölsz, akkor azt szeretni nem tudod, szerintem a két érzés egymás mellett nem lehetséges. Főleg amiatt, amit Dexter írt.
Attól függ mi a gyűlölet oka.
A gyűlölet sokszor féltékenységből ered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!