Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet két embert szeretni egyszerre, és hogyan érdemes dönteni?
Figyelt kérdés
Ha van egy évek óta biztos, szeretetteli de kissé kihűlt, változatlan kapcsolat és egy soha nem érzett fellángoló szerelem, tényleg muszáj dönteni, vagy meddig mehet így? Mi alapján lehetne dönteni, valamelyik fél biztos sérülni fog.2018. ápr. 6. 14:05
1/6 anonim válasza:
Próbálj változtatni a már meglévőn, és csak akkor vágj bele egy újba, ha az előző menthetetlen és az utóbbi többet adhat. Ne ugorj egyikből a másikba, legyél megfontolt és harcolj azért, ami már van, mert az új nem biztos, hogy hoz majd annyit, mint a már meglevő kapcsolat.
2/6 anonim válasza:
Te fogsz 2 szék közül földre ülni. Az a fellángoló szerelem baromira nem szerelem. Fogadjunk, hogy alig ismered. A régit is baromira szeretheted. Ennyit erről.
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz egyértelműen dönteni, akkor egyik sem az igazi, ne válaszd és ne áltasd egyiket sem.
4/6 anonim válasza:
Egyedül kell lenned. A régi marad a megszokott, ha csak nem valami drasztikus közös döntés születik, ami előrébb lendíti a kapcsolatot. Az új pedig vagy rövid lesz, mivel alapból egy bonyolúlt helyzetből vergődnéd át magad, ott lenne még az előző személy a gondolataidban. A legjobban Te fogsz sérülni, mivel Te hozod a döntést, a másik 2 személy csak sodródik a helyzettel. Neked kell majd a saját döntéseddel vívódni, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Még vacilálsz, addig pedig a régi kapcsolatod lehet még unottabb lesz az új pedig nem vár meg. Mire döntesz is egyedül maradsz. Szóval vagy egyedül ne dönts, vagy legyél egyedül egy kis időre, gondold át.
5/6 anonim válasza:
Én nem tudom,én csak kíváncsi vagyok a többi válaszra.
6/6 anonim válasza:
Nekem most ez volt. Az új hatalmas lángokkal felégetett mindent. Nem tudtam, és nem is akartam ellenálni, meg akartam élni ezt. Darabokra tépett, remélem hamarosan megnyugszik minden, mert ezt sokáig nem lehet bírni. A legrosszabb benne pont az amiről kérdezel, a kettősség. Olyan heves és ambivalens érzelmek csapnak egymásba, amikre nem lehet felkészülni.
Óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!