Szerintetek érdemes a fönökkel, és a csoport vezetővel egyszerre beszélni erről?
Most kezdtem egy új munkahelyen, próbaidős vagyok, de tervezzem azt, hogy beszéllek a fönökkel, és a csoport vezetővel,olyan 1-1,5 hónap múlva, hogy mégis, milyen a munkám minősége, elegendő-e a termelés, milyen a fejlödésem üteme, a személyiségem passzol-e közösséghez.
Mit gondoltok erről, érdemes ilyen beszélgetést kezdeményezni ?
Ez attól függ milyen munkahelyen dolgozol.
Egy gyárban ezt nagyon nem kéne, de egy irodai szellemi munkánál teljes mértékben támogatom.
Igen, épp erre gondoltam.
Normális, kulturált, irodai szellemi munkáknál van félévente/évente teljesítményértékelés, egy 1-1,5 órás beszélgetés keretében a közvetlen főnököddel.
A gyári szalagmunkákat végző "prolik" erre sajnos alkalmatlanok, fel se fogják, hogy mi ez és tuti "seggnyalásnak" értelmezik, szóval ott ilyesmikkel véletlen se próbálkozz.
Kedves "szerintem meg ez segnyalas lenne, ha nekem csinalna a beosztott akkor a sorsa megpecsetelodne, nem birom a segnyalo/talpnyalo barmokat" -megmondó!
Amilyen jó a helyesírásod, egészen biztos vagyok benne, hogy neked esetleg az asszonyod a beosztottad (HA van olyan majom nő egyáltalán, aki egy olyan birkához hozzámegy, mint te).
Kedves kérdező, bocsánat az OFF-ért.
Szerintem ha baj van, azt te is fogod érezni. Azonban, amennyiben kellő alázattal és odafigyeléssel vagy a munkád és a kollégáid felé, úgy nem hiszem, hogy problémák adódnának.
Inkább egy olyat javasolnék, ha valami konfliktus adódik, akkor mindketten egyszerre lépjetek oda a vezetőtökhöz, és soha ne a másik háta mögött akard elintézni a dolgot.
Lehet én értem rosszul, de ez nem egy gyári szalagsori munka?
Mit lehetne ebben rosszul csinálni? Gondolom van egy norma és azt kell tartanod, aztán kész.
Meg passzol-e a személyiséged a közösséghez, jézus atyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!