Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre szerintetek érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre szerintetek érdemes csapolt és üveges sört is kérni egyszerre? Vagy csak elég az egyik félét?

Figyelt kérdés
A család és a barátok inkább sört és bort isznak, ezt korlátlanba kérjük. Lenne még mellette: Jager, Pálinka, Baileys, Vodka. Kb 60-an leszünk, de ebből kb 10 fő gyerek, szóval akkor 50-en aktívan innának.Szóval nem tudom, hogy miből hány üveggel kellene kérni 50 főre. Szerintetek? Várom az ötleteket...
2013. szept. 3. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nekem most hétvégén volt csak csapolt sört kínáltak a pincérek. Így nem volt pocsék. Előző szombaton unokatesómékén az üveges söröket rengetegen félig itták csak meg, bontották a következőt, mert kihűlt, ki ment belőle a bubi stb....
2013. szept. 3. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekünk 20 tálca sör, és minden másból (vodka, pálinka, vegyes, likőr, stb.) 5 üveg volt, kb. ugyanennyi létszámnál.
2013. szept. 3. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van folyóbor és csapolt sör akkor felesleges az üveges sör. Semmi értelme, drágább és szemetet termel.

Ennyi emberre, így hogy van csapolt sör és folyóbor bőven elég 6-7 liter tömény, és mondjuk 2-3 liter Baileys vagy Martini a hölgyeknek.

A töményet ne üvegbe rakjátok ki, hanem poharakba, mert van, hogy egy ember maga elé vesz egy üveggel és felszívja egymaga.

Persze ha mindenki kotta részegre akarja inni magát, akkor határtalan piamennyiség kell, de szerintem egy esküvő nem (csak) arról szól, hogy a vendégsereg világát nem tudja. Ennyi piával is remekül lehet szórakozni és nem utolsó sorban a költségekre is gondolni kell.

2013. szept. 3. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a csapoltra szavaznék, ha el tudod intézni.
2013. szept. 3. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Sörben mindenképpen csapolt, el sem tudom képzelni, hogy üvegek ott legyenek az asztalon egy ilyen partin.

Mi most voltunk (németország) egy esküvön. 70 vendég volt. Volt 2 féle csapolt sör, és 2 féle bor. A bort üvegben hozták, és ott voltak a boros poharak az asztalon, majd megtöltötték és elvitték a boros üveget, pont mint egy étterembe.

Ès rövid ital semmi nem volt, de volt koktélok. 2 férifasabb , 2 nöiesebb, és 3 alkohol mentes. Na ezek fogytak nagyon. Szuper ötlet, itt mindenki talált magának valót.

2013. szept. 3. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek a többiekkel, 11:46 válasza pedig nagyon tetszett. :D

Szerintem sem inni mennek, elég lesz ennyi. Esznek is, ott lesz a végén a süteményezés, táncolnak, beszélgetnek stb. Tehát tudnak magukkal mit kezdeni, ha akarnak. Ráadásul az is elég kínos, ha valaki berúg az esküvőn és kínos helyzetbe hozza magát és a többieket.

Ja és a csapolt sör mindenképp jobb, szívesebben is isszák és igényesebb is, mint az, hogy minden tele lesz üveggel, mint a kocsmában. Ráadásul nem is illik üvegből inni, tehát pont jó lesz, hogy pohárban adják a csapoltat.

Kérjetek kólát (pepsi, vagy coca, mert a gagyik még rosszabbak) is, bár nem valami egészséges. Természetesen mellé ásványvizet és rostos (én legtöbb helyen dobozos sio-t láttam) italokat is, a gyerekeknek és azoknak az időseknek, akik sok gyógyszert szednek, ezért nem ihatnak, ill. azoknak akik nem szeretik az alkoholt vagy még vezetnek stb. Nem tudom, hogy alkoholmentes sört érdemes-e beszerezni, szerintem kibírja ásványvízzel az, akinek még vezetnie kell utána.

2013. szept. 3. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdemes üvegeset is kérni, mert sokan a vizezés miatt nem fogyasztják a csapoltat, pl. én sem. Akkor is, ha nem kerül pénzbe, az íze sz*r. Ha veszek egy üveg Paulanert, abban tudom mi van, ha csapolnak egyet, az meg sem közelíti ...
2013. szept. 3. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem várható el, hogy mindenki ízlését kiszolgálják az esküvőn, az nem arról szól. Otthon az ember azt vesz magának, amit a legjobban szeret, de egy esküvőn vagy vendégségben szerintem nem illik TÚLSÁGOSAN finnyáskodni. Annyi minden szokott lenni, kizárt, hogy ne találjon olyat az ember, amit ne tudna meginni.
2013. szept. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!