Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakit egyszerre nagyon szeretni és nagyon gyűlölni?
Vagy szeretni vagy nem szeretni.
Szeretni és gyűlölni nem lehet egyszerre.
A igaz szeret, feltétel nélküli önzetlen szeretet. Nem szereted teljes szívedből ---- szerintem.
És mégcsak nem is kölcsönös szerintm.
Szerintem hagyd. Ez nem szerelem. Nem igaz szerelem!
Valószínűleg a barátnője szívből szereti. Ugyanis ha valaki féltékeny, nem szereti igazán barátják.
Amúgy én mindig a másik helyébe gondolom magam. Képzeld, hogy van egy barátod régóta és a barátod kever egy csajjal, de te nem tudod. Akkor is azt mondanád annak a csajnak, hogy ő nem vétkes ebben az ügyben??? Mindig ketten vannak benne! Te ugyan úgy hibás vagy!!! Bocsi, de az ilyenek azt kell mondanom, hogy ahogy te bánsz mással, te is azt érdemled! Hisz mindenki magából indul ki. Te is magadból és szeretnél a csaj helyébe lenni.
Szerintem gerinctelen alak vagy! És a pasi is!
folyt.
Roppant fiatal vagy még! Majd az élet megtanít! Meglátod! És akkor rájössz, hogy milyen voltál!
Tudod ha pasi lennél azt mondanám, mentél a far...d után, így mint nő, találd ki.
Tudod nem minden a szív!!!! első az ész! Ehhez már elég nagy vagy, gondolkodni tudj!
Még valami! Téged bánt hogy ővele van és nem veled. Te nem szereted őt. Mert ha szeretnéd, hagynád őt és nem kavarnál.
A barátnője meg legalább szereti.
Hát ha engem megcsalna a párom, akkor elgondolkodnék, hogy miért nem voltam elég neki. Elgondolkodnék, hogy mit tettem rosszul. Elgondolkodnék, hogy vajon szeret-e a párom, ha 2 éve máshoz járkál. Szerintem egy jól működő kapcsolatba soha nem kerül képbe 3. fél. Legalább is 2 évig biztosan nem.
Amúgy persze, hogy bánt, hogy nem velem maradt, hisz szerettem. Pont erről szól a kérdés, hogy ez engem mennyire bánt. De őszintén szólva ha engem megcsalnának, akkor nem a 3. felet hibáztatnám, hanem a páromat, meg magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!