Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egyszerre 2 nőt szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre 2 nőt szeretni?

Figyelt kérdés
Van barátnőm 3 éve, de mellette nagyon vonzódom az egyik csoporttársamhoz (nem csak a külseje tetszik, de a belső tulajdonságai is, nagyon okos, humoros lány, lassan 4 hónapja ismerem és imádok vele beszélgetni). A lánnyal közelebbi kapcsolatba kerültünk múlt hét pénteken, amikor egy buliban nem bírtam tovább türtőztetni magam és megcsókoltam. Visszacsókolt, nagyon kellemes volt az egész. Tegnap egy jóakaróm elmondta neki, hogy van barátnőm és azóta nem beszél velem. Ez pedig nagyon szarul esik. Hogyan engesztelhetném ki? Mi alapján válasszak a két lány között?
2012. dec. 17. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szeretni lehet, de szerelmes csak egy nőbe lehetsz egyszerre, ez nem megy máshogy. Ahogy látom te egyik lányba sem vagy szerelmes.
2012. dec. 17. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:

"Tegnap egy jóakaróm elmondta neki, hogy van barátnőm és azóta nem beszél velem. Ez pedig nagyon szarul esik. Hogyan engesztelhetném ki?"

Nagyon felnézek erre a lányra,legalább neki van gerince,és hagyott a francba....nekem is kiábrándító egy pasi,akinek barátnője van,de nekem csapja a szelet,és ha már ilyen hűtlen típus,arra sem képes,hogy dobja a barátnőjét,és odébb álljon,ne okozzon neki fájdalmat,elgondolkodnék az alábbi két dolgon!

1.gerinc nélkül született

2.ha összejövök vele,és talál egy nálam is szebbet,mással is ilyen könnyen belemegy a nyálcserébe,vagy akár tovább!

Úgy látszik okos a 2. lány,és ezekkel ő is tisztában van!

Remélem megtartja jó szokását,és a továbbiakban is kerülni fog,mint a pestist!

2012. dec. 17. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akár 16 ot is lehet ugyanúgy imádni, ha tényleg kívül belül gyönyörüek ,és nem tudsz választani, mert más karakterek, de mind ugyanúgy az eseted. Ekkor az a legjobb, ha a lányok egyszrre járnak veled, olyan igazi nagy családként. Apuci + sok szexi anyuci baszik egyszerre módon.
2012. dec. 17. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyenlőre hazánkban még nincs jelen a hazai férfiak sajnálatára a több nejűség, az arabországokban ez kiválóan működik akkor itt miért ne??/ egyes férfiak felfogása szerint/:D

Ám a csaj jól döntött veled kapcsolatban.

2012. dec. 17. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!