Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két embert egyszerre "szeretni"? Segítség! (lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött minden mint a papírforma... első nagy szerelem, 16 éves voltam amikor összejöttünk, a barátom pedig 25. Azóta eltelt több mint 2 év, csak már közel sem olyan jó a kapcsolatunk mint akkor... 1 évig rózsaszín felhők, majd jött a kiábrándulás. Egyszer, idén márciusban csókolóztam egy fiúval, de nem éreztem iránta semmit, csak amolyan fellángolás volt. Meg is bocsátotta a barátom. Még tavaly regisztráltam egy társkereső oldalra, csak unatkoztam. Meglepően népszerű lettem ott, de nem nagyon érdekelt az oldal.. egészen múlt hónapig, amikor rám írt egy pasi, aki felkeltette az érdeklődésemet. Találkoztunk is pár hétre rá, csókolóztunk... azóta is találkoztunk néhányszor, az elmúlt pár hétben, szerelmes sms-ek, üzenetek, élőben pedig le sem tudunk szállni egymásról... bűntudatot nem éreztem egy ideig... aztán bevallotta a barátom hogy féltékenységből elolvasta amit beszéltem vele facebookon... kiakadtam. Közölte hogy szakítani akar, közben a másik pasi is csak szenved hogy nem tudja mit akarok... az előző kapcsolatba már belefáradtunk szerintem mindketten, de a barátom még szeret, azt mondja, bár már nem úgy mint rég. Már nem szeretem annyira, csak félek kilépni ebből... talán remélem hogy még jobb lehet. A másik pasival van köztünk 10 év korkülönbség, de ez cseppet sem érződik köztünk... Szerintetek?
Te nem vagy normális, az tuti. Arról pedig fogalmad sincs, hogy mi az a szerelem. Sajnálom a barátodat!
2012. nov. 22. 21:31
2/18 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom hogy ilyen vagyok, de becsülöm hogy így is elvisel. Tudom mi a szerelem, sokáig éreztem... és most talán újra...
2012. nov. 22. 21:33
3/18 anonim válasza:
Komolyan nem értem, miért vagy még a barátoddal... De a kérdésed se egészen értem, mert nem arról van szó, hogy két embert szeretsz, hanem egyet se! ha szeretted volna a barátodat nem teszed meg vele ezeket! És mi az, hogy regisztráltál egy társkereső oldalra, mert unatkoztál? Normális ember normális kapcsolatban nem társkeresőzik, főleg nem jön össze ott senkivel, csak mert unatkozik!
Te is leírtad, hogy már nem szereted, csak félsz kilépni. így jobb? Hogy bántod és fájdalmat okozol neki?
Amúgy szerintem a másik pasiba se vagy szerelmes, csak izgalmas az újdonság. Mindenesetre ezt nem a barátod mellett kellene csinálni! Szakítsatok, az újjal meg majd meglátod, hogy mi lesz.
2012. nov. 22. 21:40
4/18 anonim válasza:
Állítólag létezik polyamory, vonzódni akárhány emberhez lehet, de a te eseted mindkettőtől távol áll.
2012. nov. 22. 21:41
5/18 A kérdező kommentje:
Igen, azért idéző jeleztem... de hozzáteszem, a barátom tudta, hogy regisztráltam, sőt, néha együtt röhögtünk az ottaniakon... az újdonság hatása igen... én is erre gyanakszom. Kipróbálnám milyen vele, de ha hiányozna a barátom, már nem fogadna vissza... nyíltan kimondta. De őt sem szeretném elveszíteni örökre...
2012. nov. 22. 21:43
6/18 anonim válasza:
Kapcsolatfüggőségre tippelek, de a szerelem iránti szerelem nem számít.
2012. nov. 22. 22:00
7/18 A kérdező kommentje:
Barátomtól már nem kaptam annyi figyelmet és szeretetet, szerintem ezért mentem bele. Függőség ezek alapján valószínű...
2012. nov. 22. 22:01
8/18 anonim válasza:
Kislány a zongoránál :D
2012. nov. 22. 22:13
9/18 A kérdező kommentje:
:))) nem tagadom hogy fiatal vagyok...
2012. nov. 22. 22:57
10/18 anonim válasza:
"első nagy szerelem"
"csókolóztam egy fiúval, de nem éreztem iránta semmit"
"Még tavaly regisztráltam egy társkereső oldalra"
"egy pasi, aki felkeltette az érdeklődésemet....pár hétre rá, csókolóztunk...azóta is találkoztunk néhányszor, az elmúlt pár hétben, szerelmes sms-ek, üzenetek, élőben pedig le sem tudunk szállni egymásról"
Nincs hozzáfűzni valóm, minden kiderül abból, amit írtál. Annyit azért mondanék, hogy büdös nagy ribanc vagy. A jó Isten adja meg ,hogy sose legyen ilyen barátnőm, mint te.
"a barátom hogy féltékenységből elolvasta amit beszéltem vele facebookon... kiakadtam."
Lol, egy büdös ribanc vagy és még csodálkozol, hogy leellenőriz.Még te vagy felháborodva?komolyan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!