Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre 2 embert szeretni? (L/25)
hallgass a szívedre, próbálj fejben listát készíteni h melyikkel lenne jobb neked ha folytatnád v épp mit vonna maga után ha elhagyod egyiket v másikat..
egyébként lehet 2 embert egyszerre szeretni, nekem sikerült.hagytam h a dolog megoldódjon magától, nem döntöttem, aztán egyikből kiszerettem idővel, és így rájöttem h a másikuk a helyes döntés. sztem ne dönts, húzd amíg lehet, és idővel rájösz mi a jó neked:) 19L
Ez akkor fordul elő, amikor az 1-ikben megtalálod "ezt" a másikban meg "azt" és ezek a dolgok nincsenek meg 1 emberben.
el kell döntened h melyik a fontosabb.
Melyiket szereted jobban.
Akárhogy is van az egyikhez jobban húz a szíved.
Azon gondolkozz el, hogy melyikük az..
- akinek megfognád a kezét a barátaid előtt és azt mondanád h igen ő az, akit szeretnéd ha simogatna egy éjjelen át és nézné ahogyan alszol, aki együtt örül veled ha jó dolog és és nem csak akkor pátyolgat mikor rossz dolog ér vagy rossz a kedved. amelyikkel összeköltöznél és minden reggel mellette ébrednél, akivel benne lennél minden marhaságban, akivel szexelnél akive úgy érzed h szenvedélyes lenne.... hát kb...ilyenek :)
és olyat ne mondj h mind a kettő!
Szerintem igazán csak egyet szerethetsz. Valamelyikkel együtt vagy már?
Mert ha igen, akkor őt hagyd el szerintem, mert ha képes lennél a másikkal is járni, akkor őt már nem szereted annyira.
eszembejutott egy ide illő idézet: Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
:)
Ha ugyérzed hogy mind a kettőt szereted akkor olyan igazán egyiket se szereted.
És az alapján dönts hogy melyiknek mondanád hogy "hiányozni fogsz" és melyiknek hogy "könyörgöm ne menj el".
Szerintem. :)
szivesen 6. :D láttam h ezt próbálod elmagyarázni emiatt is jutott eszembe :DDD
2. és 5.voltam :D
rem nem kevertem össze xD
Melyiket valasztottad?
Ugyan ez a probelmam !! SEgitsetek. A baratommal 1 ev es 7 honapja vagyunk egyutt, visoznt most megint belepett az eletembe az exem aki egy vell kisebb mint en ( en 16 eves lany vagyok)
Nem tudom mit tegyek. Az exemmel csokoloztam es kivanjuk egymast olvadok az erintesetol es olyan gyengedd, mig a mostani baratom annyira gyenged nm tudo lenni, egyutletkor nm tudja ugy simogatni a vallam hogy a hideg razzon, mostanaba idegesit is, talan azert mert keresem benne a hibat hogy az exemmel lehessek. Viszont nem tudom mit tegyek . Az exemmel probalunk titokban egyutt lenni neha. De nem akarok donteni. Az egyikben " ez" van meg amasikban pedig "az" Segitsetek legyszi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!