Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e kettőt szeretni egyszerre?

Figyelt kérdés

Hosszú párkapcsolatban élek és egymásba szerettünk egy szintén párkapcsolatban élővel.

Nemrég felhagytunk a beszélgetésekkel, de nagyon hiányzik, vele eltudnám képzelni az életem, napok óta sírok utána.

Ugyanakkor szeretem a páromat, de nem úgy ahogy az újat. Sosem szerettem úgy.

Melyiket választanátok?

2012. ápr. 23. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
nem!!
2012. ápr. 23. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha kettő közül kellene választanod akkor válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, akkor nem szerettél volna bele a másodikba:-)
2012. ápr. 23. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
eggyetertek az elozo valaszoloval!
2012. ápr. 23. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van az előttem szólónak. Ha igazán szeret valaki valakit, akkor egyszerűen képtelenség beleszeretni valaki másba. Lehet, hogy megszokásból szereted a jelenlegi párod, kényelmes így, nincs kedved (vagy félsz) a változtatástól, stb.

A másik lehetőség, hogy az új embert nem szereted, csak kicsit fellángoltál, mert kicsit kirángatott a kapcsolat monotonitásából, esetleg jobban figyelt rád, de légy óvatos, mert lehet, hogy ha vele kezdenél kapcsolatba, rájönnél, hogy egy jól működő kapcsolatot adtál fel az ismeretlenért.

2012. ápr. 23. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm hasonló szituban volt, mint te.

A srác szakított a barátnőjével, barátnőm szünetet kért párjától, és randizott a sráccal. Ekkor döbbent rá, hogy egyáltalán nem vonzza szexuálisan a srác. A csókja is rosszul esett neki, tovább nem is mentek, mert nem tudta elviselni az érintését.

Pedig eleinte nagyon nagyon odavolt, hogy a srác a lelki társa és milyen jól elvannak és megvan a szikra... mégse volt meg, mikor megkaphatta volna. Hosszú párkapcsolatnál, ahogy én látom, vannak ilyen kilengések. Megpróbálni megpróbálhatod, legrosszabb esetben tanulsz belőle, hogy ilyet többet nem.

2012. ápr. 23. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek. A megszokásos hozzászólás elgondolkodtató, mert lehet, hogy valóban így van. Mindenesetre úgy tűnik ő most szeretné megmenteni a kapcsolatát, tehát lehet nem lesz szükség döntésre. Mindenesetre utolsó hozzászólónak: nálunk a vonzalommal nincs baj, a csók tökéletes (bűntudat persze megvan a megcsalásért).

a legszörnyűbb, hogy mindig elítéltem az ilyen embereket :( és erre belekerülök egy ilyet szituba, ahol fogalmam nincs már, hogy kit, hogyan, mennyire szeretek.

2012. ápr. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!