Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e kettőt szeretni egyszerre?
Hosszú párkapcsolatban élek és egymásba szerettünk egy szintén párkapcsolatban élővel.
Nemrég felhagytunk a beszélgetésekkel, de nagyon hiányzik, vele eltudnám képzelni az életem, napok óta sírok utána.
Ugyanakkor szeretem a páromat, de nem úgy ahogy az újat. Sosem szerettem úgy.
Melyiket választanátok?
Teljesen igaza van az előttem szólónak. Ha igazán szeret valaki valakit, akkor egyszerűen képtelenség beleszeretni valaki másba. Lehet, hogy megszokásból szereted a jelenlegi párod, kényelmes így, nincs kedved (vagy félsz) a változtatástól, stb.
A másik lehetőség, hogy az új embert nem szereted, csak kicsit fellángoltál, mert kicsit kirángatott a kapcsolat monotonitásából, esetleg jobban figyelt rád, de légy óvatos, mert lehet, hogy ha vele kezdenél kapcsolatba, rájönnél, hogy egy jól működő kapcsolatot adtál fel az ismeretlenért.
Egyik barátnőm hasonló szituban volt, mint te.
A srác szakított a barátnőjével, barátnőm szünetet kért párjától, és randizott a sráccal. Ekkor döbbent rá, hogy egyáltalán nem vonzza szexuálisan a srác. A csókja is rosszul esett neki, tovább nem is mentek, mert nem tudta elviselni az érintését.
Pedig eleinte nagyon nagyon odavolt, hogy a srác a lelki társa és milyen jól elvannak és megvan a szikra... mégse volt meg, mikor megkaphatta volna. Hosszú párkapcsolatnál, ahogy én látom, vannak ilyen kilengések. Megpróbálni megpróbálhatod, legrosszabb esetben tanulsz belőle, hogy ilyet többet nem.
Köszönöm nektek. A megszokásos hozzászólás elgondolkodtató, mert lehet, hogy valóban így van. Mindenesetre úgy tűnik ő most szeretné megmenteni a kapcsolatát, tehát lehet nem lesz szükség döntésre. Mindenesetre utolsó hozzászólónak: nálunk a vonzalommal nincs baj, a csók tökéletes (bűntudat persze megvan a megcsalásért).
a legszörnyűbb, hogy mindig elítéltem az ilyen embereket :( és erre belekerülök egy ilyet szituba, ahol fogalmam nincs már, hogy kit, hogyan, mennyire szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!