Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre 2 lányt szeretni?
18 éves fiú vagyok:)
A Lényeg az , hogy van egy lány, ismerem már 3 éve, és szerelmes vagyok bele, de ezt ő nemtudja, nem is szeretném neki elmondani , mert szerintem ő nem szerelmes belém , csak mint barát úgy szeret, de mindig rágondolok , örülök ha velelehetek , és szerelmes vagyok bele:/
De van egy lány , kb 2 hónapja ismerem , és gyönyörű meg minden , és érzem hogy kezdek beleszeretni:/
Lehetek szerelmes mind2-be?
--Nem ilyen 3 as kapcsolatra gondoltam , hanem hogy lehetek e szerelmes mind2 lányba?
Én azt mondom szeretni többet is lehet, de hosszú távra tervezni csakis eggyel lehetséges, ha logikusan belegondolsz :DD
Válaszd azt akivel úgy érzed hogy erősebb kapcsolatot tudnál tudnál létrehozni, vagy legalábbis ami a te szívednek ingre... hogy is mondjam. Ha a lány vad életmódod folytat de te ennél jóval szerényebbet, értelemszerűen a csaj nem fogja sokáig kihúzni melletted .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!