Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két embert egyszerre "szeretni"? Segítség! (lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött minden mint a papírforma... első nagy szerelem, 16 éves voltam amikor összejöttünk, a barátom pedig 25. Azóta eltelt több mint 2 év, csak már közel sem olyan jó a kapcsolatunk mint akkor... 1 évig rózsaszín felhők, majd jött a kiábrándulás. Egyszer, idén márciusban csókolóztam egy fiúval, de nem éreztem iránta semmit, csak amolyan fellángolás volt. Meg is bocsátotta a barátom. Még tavaly regisztráltam egy társkereső oldalra, csak unatkoztam. Meglepően népszerű lettem ott, de nem nagyon érdekelt az oldal.. egészen múlt hónapig, amikor rám írt egy pasi, aki felkeltette az érdeklődésemet. Találkoztunk is pár hétre rá, csókolóztunk... azóta is találkoztunk néhányszor, az elmúlt pár hétben, szerelmes sms-ek, üzenetek, élőben pedig le sem tudunk szállni egymásról... bűntudatot nem éreztem egy ideig... aztán bevallotta a barátom hogy féltékenységből elolvasta amit beszéltem vele facebookon... kiakadtam. Közölte hogy szakítani akar, közben a másik pasi is csak szenved hogy nem tudja mit akarok... az előző kapcsolatba már belefáradtunk szerintem mindketten, de a barátom még szeret, azt mondja, bár már nem úgy mint rég. Már nem szeretem annyira, csak félek kilépni ebből... talán remélem hogy még jobb lehet. A másik pasival van köztünk 10 év korkülönbség, de ez cseppet sem érződik köztünk... Szerintetek?2012. nov. 22. 21:24
11/18 anonim válasza:
18 évesen,azért már nem vagy kislány
nagykorú vagy!
Fogalmad sincs a szerelemről,valószínűleg el vagy kényeztetve,hozzá szoktál,hogy mindent megkapsz
nem vagy te ribi,csak egy buta,egyszerű gondolkodású naiv lány
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a ribancozást. :))) tuti ismertek, bizony.
2012. nov. 28. 00:33
13/18 anonim válasza:
Hogy jellemeznéd akkor magad?
Olyan jó, hogy a ribancok mindig kitalálnak valamilyen dumát, amitől szerintük nem ribancok. Pedig te is az vagy, ráadásul büdös nagy.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom ennyiből hogy tudod levágni hogy ribanc vagyok. Nem mentegetőzök, gondolj amit akarsz... akik ismernek tudják az igazat, te még nem hogy nem ismersz, még a nevemet sem tudod. :)
2012. nov. 29. 21:43
15/18 anonim válasza:
A szemedbe lehet hogy nem mondják,de a hátad mögött tuti. Nagyon boldog vagyok amiatt,hogy nem ismerlek.
16/18 anonim válasza:
én is örülök h nem ismerlek!!!
17/18 anonim válasza:
Aki ilyeneket megtesz, az bizony ribanc, ha tetszik a kifejezés, ha nem. Nem kell ehez ismernünk, leírtad a sztorit! Ennyi pont elég!
18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy... Honnan tudjátok hogy nem ismertek? :)
2012. dec. 1. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!