Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lehet egyszerre két férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két férfit szeretni? Hogyan lehet ezen túl lendülni?

Figyelt kérdés
A férjemmel egy helyen dolgozunk, de dolgozik ott egy másik férfi akivel elképesztő köztünk a kémia. Senkivel nem éreztem még ezt. Bármikor beszélünk és látjuk egymást már csak a tekintetünkkel feltudnánk falni egymást… tudom hogy az újdonság érzése miatt van ez és ez “csak” vágy kíváncsiság…Az iránta táplált szenvedélyt próbálom a házasságunkba forgatni, de olyan hullám völgyeken megyek keresztül amivel nem tudok mit kezdeni. Ha a közelében vagyok nem tudok gondolkozni, ha nem látom az a baj teljesen kikészít.… A férjem nem akarom és úgy érzem nem tudom átverni és hátba szúrni egy ilyen dologgal, de közben mégis félek, mert olyan hatással van rám amit már nem tudok irányítani az adott pillanatban. Egyszerűen csak a tudtára kellene adnom, hogy a férjemet szeretem jól megvagyunk mert tényleg így van. Elképesztő szerencsés vagyok vele, igazi minta férj akiből egyszer jó apuka is lesz. De valahol ettől kíváncsibb és önzőbb vagyok, mert vele se akarom teljes megszakítani a “kapcsolatot” főleg úgy nem hogy napi szinten látjuk egymást… A házasság előtt abszolút nem éltem ki magam és ez megint csak gond. Sokszor megkaptam a férjemtől hogy nagy kockázatot vállalt velem ez miatt és abszolút igaza van. Mindent meg beszéltünk eddig mindent es most nem merek leülni vele erről beszélni. Neki nem fér bele más, tudom. Nekem viszont igen akár a részéről is. Én nem hiszek abban hogy egy házasságban nincsenek kilengések ő igen... Tudom ha belemegyek kiderül és a házasságomnak vége és amíg élek bánnám. Annyit nem ér tudom jól… de közben egyik percben úgy érzem nem tudok magamon uralkodni a másikban pedig racionálisan tudom látni a dolgokat. Nem tudom hogyan lehet ezen túllendülni. Csak azt érzem, hogy megbolondulok az érzelmi hullámvölgyön és szenvedek…

febr. 15. 17:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Van majomszeretet es van normal szeretet amelyben szabad vagy.

Valszeg az egyikkel ami valószínű a ferjeddel majomszeretetben vagy. Ebben nemigazán tudsz szabad kiteljesedett lenni.

A másikkal lehet azt erzed.

Nézz utánna a majomszeretetnek , mert akkor szokott ez megtörténni hogy masba szerelmesek leszünk.

febr. 16. 11:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes a ferjedbe ennyi.. igazabol amikor masba esel bele az azt jelenti hogy a regi kapcsolatodban felesleges benne maradni mert az mar egy hazugsag csak es illuzio.
febr. 16. 11:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is azért kérdeztem, hogy van-e gyereketek, mert te még a könnyebbik eset vagy így, mert család nélkül nem vagy annyira lekorlátozva, szabadon léphetsz tovább.
febr. 16. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Azert eltudod donteni hogy a mostani ferjednel is erezted az elejen ezt a vagyat vagy ez az elso ilyen ferfi.. nem mind1 azert.
febr. 16. 13:24
 15/17 A kérdező kommentje:
A férjem tudatos döntés volt, ahogy fent is írtam. Nem éreztem nála ilyen erős vonzalmat érzelmi biztonságot kerestem nem pedig a szenvedélyt, nyilván valamennyi kémia volt. De a jelenlegi vonzalom sokkal erősebb a kettőt össze se lehet hasonlítani. Világ életemben probléma volt, hogy mindig a helyes dolgokat csináljam. Hogy irányítani, kontrollálni tudjam a dolgokat, mert úgy nem érhet csalódás…. Ami abszolút nem jó megoldás tudom. Évek óta küzdök ezzel csak most a saját bőrömön tapasztalom és ez szar. Látom, hogy a férjem csillogó szemekkel néz rám és tudom, hogy szeret. De sokszor olyan mintha a gyerekem lenne. A másik pasiknak is csillognak a szemei amikor rám néz vagy beszélünk, és nála meg van az a férfias sárm és magabiztosság ami a férjemből sokszor hiányzik. Én se vagyok tökéletes a jelenlegi helyzetem ezt tökéletesen bizonyítja is. Tisztába vagyok az én hibámmal is. Csak egyszerűen nincs ember a környezetemben se akivel ezt leüljek megbeszélni… ezért itt írok, hogy legalább ki tudjam írni magamból, hátha az segít egy picit is.
febr. 16. 13:51
 16/17 anonim ***** válasza:
A lenyeg te mit akarsz mit erzel. Ha ez tartos 1-2 honapmulva is igy lesz akkor lehet erdemes a vallason elgondolkodni , mielott megcsalnad.
febr. 16. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Három fő csapásirány van:

- Hűséges maradsz a férjedhez, ezt a mostani pasit elfelejted, ignorálod stb. Majd lesz több hasonló ilyen is, de lemondasz az izgalomról, a szexről az érzelmi stabilitásért (egy idő múlva ki fogsz égni stb., de becsületes maradsz).

- Otthagyod a férjedet, és elkezdesz fűvel-fával szexelni, akivel jólesik, élvezed az életed (ez lenne a legtisztességesebb mindenkivel szemben, a férjeddel, de magaddal szemben is, mert igazából az izgalmas szexre lenne a legjobban szükséged).

- Megcsalod a férjedet, és akkor az izgalom és szex is meglesz, de az érzelmi stabilitás is megmarad. Szerintem egyébként ezt fogod csinálni, mert ez a legkönnyebb út.

Lehet itt agyalgatni össze-vissza, hogy mit akarsz, de ez a három lehetőség van. Válassz, dönts, ennyi.

febr. 16. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!