Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban Valentin napra egy szál vagy inkább csokor
rózsát szokás adni? Feleségek, minek örülnétek
inkább?
Figyelt kérdés
Amíg fiatal az ember, addig egy szál rózsát ad (már ha ad egyáltalán valamit)
De házasságban, ha a férj amúgy nem keres rosszul, akkor nem tűnik kicsinyesnek az egy szál rózsa? A feleségek jobban örülnek egy csokor rózsának (vagy más virágnak, ami a kedvencük...)?
Jobban örülnének ha megcsinálnád aznap helyettük a házimunkát :) Az élmény összessége számít, egy fél kazalnyi virágnál sokkal többet ér a figyelmesség, kedvesség, a másikra történő odafigyelés.
ma 13:44
2/11 anonim válasza:
Amúgy meg ajándékok gyanánt 1-2 jelképes apróság ÉS inkább valamilyen közös élménnyel lepd meg ami kellemes emlékként megmarad.
ma 13:45
3/11 anonim válasza:
Egyénfüggő. Valakinek a boldogság netovábbja egy nagy csokor rózsa (amúgy az a szokás, hogy páratlan számú virágból álljon egy csokor, ha élő embernek viszed, temetőbe pedig páros, bár nem tudom ez mennyire él még) valakinek pedig egy szál jön be jobban.
Ha engem kérdezel, én egyáltalán nem szeretek virágot kapni, egy csokival, kedvenc gyümölcseimmel, könyvvel, bármivel nagyobb a siker :)
ma 13:54
4/11 anonim válasza:
Én tudjátok mit szoktam évek óta kérni? Azt hogy aznap ne kelljen főznöm és rendeljünk valami finom drágább kaját! Minek vegyen nekem vágott virágot amit pár nap múlva úgyis dobhatok ki a kukába? Ugyanazt a pénzt el tudjuk enni és így kapok egy nap pihit, hogy nem kell a konyhában állnom. Én szinte minden nap főzök egy kisgyerek mellett. De hát kinek mi esik jól.😅 Nekem jobban esik egy napot olvasni és a gyerekkel játszani, mint fogni a fakanalat.
ma 14:06
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
1-es, 4-es: ez a része megvan, én fogok főzni, és házimunkára se lesz nagy gondja holnap. De ez egyébként nálunk nem annyira ritka, nem csak ünnepnapokon főzök neki, meg amúgyis a házimunka felét én csinálom
ma 14:16
6/11 anonim válasza:
Feleségem szerintem kivágna, ha én egy szál rózsával állítanék haza, na nem az 1 szál miatt, hanem mert vágott növény és ő már betegesen imádja a növényeket. Neki csak gyökeres növényt szabad vennem, vagy kint alszom a macskákkal.
ma 14:17
7/11 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik.
ma 14:39
8/11 anonim válasza:
Nekem szép gesztus lenne az egy szál is. Amúgy mi tortát rendeltünk Valentin napra.
ma 15:03
9/11 Andi0318 válasza:
Én speciel ennél jobban örülnék fél kiló kreatinnak.. :-D Felesleges pénzkidobás szerintem..
ma 16:52
10/11 anonim válasza:
Én egyiknek sem örülnék, sőt, mérges lennék amiért ilyenre bssza el a pénzt! A vágottat az ember pár nap után kidobja, a cserepes szintén addig bírja nálam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!