Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban Valentin napra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban Valentin napra egy szál vagy inkább csokor rózsát szokás adni? Feleségek, minek örülnétek inkább?

Figyelt kérdés

Amíg fiatal az ember, addig egy szál rózsát ad (már ha ad egyáltalán valamit)

De házasságban, ha a férj amúgy nem keres rosszul, akkor nem tűnik kicsinyesnek az egy szál rózsa? A feleségek jobban örülnek egy csokor rózsának (vagy más virágnak, ami a kedvencük...)?

És ha rózsa csokor, akkor hány szálas legyen?

ma 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
1 szál szerintem kevés, inkább legyen 3 vagy 5. 1 szálat általában a randira szoktak vinni ismerkedéskor.
ma 17:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi csokit veszünk egymásnak.
ma 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 3-5 szálas csokor (+rezgő ha szereti) egy kis csokival tökéletesen elég.

Én nagyon szeretem a virágot, de a rendelt kajának, egy randinak, egy nap nyuginak jobban örülnék.

ma 18:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Csokor. De lehet cserepes rózsa is.

Hát én végtelenül szomorú lennék, ha az lenne az ajándékom, hogy egy napig nem kell otthon robotolnom…

Alapvető dolog, hogy közösen végezzük a házimunkát, de hétköznap munka mellett nem is igazán van olyan hatalmas teendő, amitől meg kellene szabadítani a másikat.

Szóval jöhet az ajándékozás, aztán közös program valahol, vagy csak összebújás otthon.

ma 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!